GNT FIFA Challenge – Editia 1 – Finala

Prima editie GNT FIFA Challenge se apropie de final, baietii se vor duela pentru premiu in aceasta seara. Dupa cum bine stiti deja, finala se joaca in sistem 3/5 deci, se anunta meciuri extrem de spectaculoase si echilibrate. Castigatorul primeste 350 RON iar finalistul 150RON.

Vrem sa multumim tuturor participantilor pentru seriozitatea si fair-play-ul de care au dat dovada pe parcursul intregii competitii. Toate meciurile s-au disputat inainte de termenul stabilit pentru fiecare etapa, si, cel mai important nu au existat probleme in participanti.

Pana sa trecem la a vorbii despre finalisti si finala, va prezentam tabloul complet al concursului pana la acest moment, inainte de disputarea finalei.

Tablou Final GNT FIFA Challenge – Editia 1

Dupa cum bine se poate observa pe tablou,  cei doi finalisti sunt Alexandru Ploesteanu(IDPS4: AdiMurg)  & Andy Cristea(IDPS4:AndyiCristea). 

I-am rugat pe cei doi sa ne zica cateva cuvinte despre parcursul lor in concurs, cum li s-a parut prima editie, ce sugestii au pentru noi, practic “le- am luat pulsul” cum se zice, inainte de Finala.

Andy Cristea ne-a spus ca este membru al comunitatii noastre de ani buni, cam de cand posta doar colegul nostru Gabriel pe pagina GNT. Acesta are 25 ani, IT-ist de profesie, foarte pasionat de FIFA si de modul Ultimate Team, in special. Ii place foarte mult sa parieze, se inspira deseori din ponturile oferite de catre comunitatea noastra, iar ca sugestie, sa incercam organizarea unui turneu in modul Ultimate Team.

Liverpool pare sa fii fost echipa norocoasa a lui Andy, a folosit-o de cele mai multe ori in meciurile jucate pe tablou. 

 

 

 

 

 

 

 

 REGULAMENTUL SI MODUL DE DESFASURARE AL PRIMEI EDITII GNT FIFA CHALLENGE IL GASITI AICI !

De cealalta parte, Alexandru Ploesteanu a aflat de comunitatea noastra doar in momentul in care au aparut postarile cu inscrierile. Acesta are 16 ani, studiaza Liceul Tehnologic de Electrotehnica si Telecomunicatii si este foarte pasionat de fotbal. Ne-a mai spus ca prima editie GNT FIFA Challenge a fost foarte bine pusa la punct, adversarii pe care i-a intalnit au fost foarte fair-play si au acordat maxima seriozitate concursului. Intrebat fiind daca a avut meciuri usoare pe tablou, Alex a afirmat faptul ca toate meciurile au fost grele, chiar daca la final scorul a fost mult in favoarea lui. Pentru editia viitoare si el doreste ca meciurile sa se dispute in modul Ultimate Team.

 Barcelona a fost echipa care i-a adus noroc lui Alexandru in meciurile pe care le-a avut pana acum.

 

 

 

 

 

 

FINALA GNT FIFA CHALLENGE EDITIA 1 PS4: 

AndyiCristea vs AdiMurg 

SCOR FINAL:  0-3 LA GENERAL

Va dorim mult succes si cel mai bun sa castige !