FC Hermannstadt vs FCSB: cum poti incasa 250 RON!

78
FCSB cota marita

FC Hermannstadt vs FCSB: cum poti incasa 250 RON!

Liderul Ligii I se deplaseaza la Sibiu in runda cu numarul 10 a sezonului regulat, pentru a da piept cu FC Hermannstadt, formatie aflata in acest moment pe penultimul loc in clasamentul intern. Nou promovatei nu prea ii prieste aerul tare din primul esalon, sibienii venind dupa 4 infrangeri la rand, asa ca ,,ros-albastrii” au toate sansele sa obtina cele 3 puncte duminica seara.

Daca ai incredere in elevii lui Nicolae Dica si nu ai deja cont la agentia de pariuri online Betfair, citeste cu mare atentie randurile urmatoare! Afla cum poti paria la cota 50.00 pe FCSB in meciul de duminica, 30 septembrie!

Cum profiti de oferta FC Hermannstadt vs FCSB – cota 50.00 pentru oaspeti

  1. Click pe acest link special
  2. Efectueaza o depunere
  3. Inregistreaza un cont de pariuri folosind codul promo ,,ZFBNFW”
  4. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook, simplu, pre-meci, maxim 5 RON pe victoria FCSB in meciul de la Sibiu (duminica, 30 septembrie)
  5. Daca FCSB castiga, INCASEZI 250 RON (5 ron cash direct in cont si 245 ron in maxim 24 de ore de la finalul partidei – sub forma de FREEBET)

Cota speciala 50.00 inlocuieste orice alta oferta de bun venit. Pentru a fi transformat in bani reali, freebetul trebuie pariat o singura data, pe cota 1.20+, in maxim 30 de zile de la acordare.