Eurovision 2019: Pariul Fara Risc care iti poate aduce 2.000 RON

Eurovision 2019: Pariul Fara Risc
sursa foto: esccovers.com

Eurovision 2019: Pariul Fara Risc care iti poate aduce 2.000 RON

Update Luni, 13 mai

Cotele tarilor participante oscileaza serios, astfel ca nu ar fi rau sa precizez inca de la inceput ca promotia descrisa in cadrul acestui articol functioneaza la fel de bine indiferent pe cine vrei sa pariezi la Eurovision, evident castigurile posibile fiind diferite. De exemplu, la cum arata cotele primelor 5 favorite in acest moment, Pariul Fara Risc de la Unibet 250 RON ti-ar putea aduce in cont urmatoarele sume (evident, daca tara pe care pariezi va castiga finala):

 • Olanda – 812 RON
 • Suedia – 1250 RON
 • Franta – 2125 RON
 • Rusia – 2250 RON
 • Azerbaijan – 3250 RON

Cand are loc Finala Eurovision 2019

Finala editiei cu numarul 64 a controversatului Concurs Muzical Eurovision are loc sambata, 18 mai – ora 22:00, la Tel Aviv Convention Center din Israel, tara ce a castigat editia precedenta, cu piesa Toy, interpretata de Netta Barzilai (au ramas si altii traumatizati?). Nu o sa intru in mai multe detalii despre eveniment, deoarece rostul acestui articol este sa va prezint o oportunitate de a face niste bani la pariuri, aproape fara nici un risc. Daca vrei sa afli mai multe informatii despre Eurovision 2019, apasa AICI!

Cum poti castiga 2.000 RON pariind pe Finala Eurovision 2019

In primul rand trebuie sa crezi in potentialul melodiei ,,Scream’’, interpretata de rusul Sergey Lazarev, cel care a fost foarte aproape de a pune mana pe trofeu in 2016, castigand televotul, insa clasandu-se pe 3 conform noului regulament de jurizare introdus pentru prima oara chiar in 2016. Inainte de finala, Sergey era creditat cu prima sansa, insa asa cum s-a intamplat de cele mai multe ori in ultimii ani, favorita numarul 1 nu a obtinut trofeul. Situatie ce, speram noi, se va repeta si in acest an, caci vom paria pe Rusia – care de aceasta data e favorita numarul 3 la trofeu, dar o mare parte din presa internationala o vede castigatoare in acest an.

In al doilea rand trebuie sa deschizi un cont nou la agentia de pariuri online UNIBET si sa depui 250 RON (poti consulta pe acest link metodele de plata disponibile pe unibet.ro). Oferta e valabila pentru minim 25 RON, maxim 250 RON

DESCHIDE CONT LA UNIBET ACUM SI POTI PARIA 250 RON FARA RISC!

Unibet Pariu Fara Risc

Click pe Pariuri si apoi pe casuta de cautare (pictograma cu lupa, in dreapta sus) si tasteaza Eurovision – vezi poza de mai jos. Apasa pe butonul verde Eurovision si mizeaza cei 250 RON pe pariul Rusia va castiga concursul – In acest moment cota este 8.00, dar cel mai probabil va scadea in zilele urmatoare.

Eurovision 2019: Pariul Fara Risc

Cota Rusiei pentru castigarea Eurovision 2019 la principalele agentii de pariuri online licentiate in Romania

Ce urmeaza dupa ce pariezi?

 • Daca Rusia castiga, primesti 2.000 RON, BANI CASH Fara Conditii de Rulaj, pe care ii poti retrage sau juca in continuare.
 • Daca Rusia nu castiga, PRIMESTI cei 250 RON INAPOI, sub forma de Bonus – pe care il poti transforma in bani reali foarte usor, pariindu-l doar de 3 ori, pe cote de minim 1.40, in termen de 30 de zile.

Ce trebuie sa mai stii

 • Daca vrei sa beneficiezi de oferta, dar nu vrei sa depui 250 ron, trebuie sa stii ca oferta Pariu Fara Risc de la Unibet este eligibila clientilor noi pentru orice prima depunere cuprinsa intre 25 si 250 RON.
 • Ai grija ca oferta e valabila doar pentru Primul Pariu Plasat!
 • Eu sper din suflet sa castige Rusia, insa e foarte posibil sa nu fie asa, deci atentie la miza pe care vreti sa o jucati – fiti siguri ca v-o permiteti!
 • Nu stiu daca e nevoie sa mai precizez, insa hai sa lamurim totusi un lucru: Poti plasa Pariul Fara Risc de maxim 250 ron, oferit de Unibet, si pe alta melodie de la Eurovision, dar si pe alte evenimente cotate cu minim 1.40
 • Partea excelenta a promotiei e ca primim banii inapoi, daca pierdem pariul. Chiar daca rambursarea se face sub forma de bonus, nu uitati ca un bonus de bun venit la alti operatori online trebuie, de regula, rulat de 35-40 de ori, nicidecum de 3 ori.

De ce merita sa pariem pe Rusia?

Dupa cum aminteam, in presa internationala, exista multe voci care il vad pe Sergey Lazarev castigator in Israel, iar motivele principale sunt, pe scurt, urmatoarele:

foto: wiwibloggs.com
 • Chiar si Alexander Rybak, castigatorul Eurovision 2009, il vede pe Serghei castigator, postand pe Instagram mesajul “Seryozha, congrats. It’s real art! This time, you will win. Not because ‘Russia’, but because ‘music’.” (Serghey, felicitari. E arta curata! De data asta vei castiga. Nu pentru ca … Rusia, ci pentru ca …muzica..!)

Despre agentia de pariuri online Unibet

Unibet (citeste recenzia completa aici) este una din cele mai populare si experimentate agentii internationale de pariuri online, licentiata si in Romania, pana in anul 2026, conform Licentei nr. 1160657W000330 emisa de ONJN (valabila pana pe 31.08.2026). Grupul Kindred, al carei brand principal este Unibet, are peste 23 de milioane de clienti in peste 100 de tari, avand un numar de 1.400 de angajati in intreaga lume.

Profita ACUM de Pariul Fara Risc 250 RON