Duel infernal pe Capital One Arena! Meciul Zilei 05.01.2020


Meciul Zilei

Mâine, cu start de la 19:30, ora României, Washington Capitals Capitals primește vizita rechinilor de la Sharks, meci din cadrul primului eșalon de hochei american.

Informații Capitals:

Ocupă poziția de lider în Conferința de Est, 61 de puncte acumulate în cele 42 de înfruntări susținute.

Vin după o victorie extrem de importantă, scor 3-4, împotriva celor de la Carolina Hurricanes. Toate cele 7 goluri au fost marcate după terminarea primei reprize de joc.

Pentru acest duel, Todd Reirden beneficiază de cel mai bun lot pe care capitalii îl dețin.
În momentul de față, nu este anunțată nicio indisponibilitate care ne poate afecta decisiv pronosticul pe care am ales să mizez.

Ovechkin reușește și în această stagiune să delecteze fanii, având trecute deja în palmares 16 assisturi și 24 de goluri.
John Carlson a “explodat”  în acest sezon, fiind cel mai bun pasator al echipei (38 la numar).
Pentru apărarea buturilor, sunt șanse extrem de mari ca Braden Holtby să fie desemnat titular. Însă, datorită intervențiilor senzaționale avute în meciul cu uraganele, nici posibila responsabilitate pusă pe umerii tânărului Ilya Samsonov nu este exclusă

Capitals deține al 2-lea cel mai bun atac din Conferința de Est și al 3-lea din NHL, 150 de goluri. Doar Colorado Avalanche și Toronto Maple Leafs situându-se pe poziții mai bune la acest capitol.

Reușesc să marcheze de aproximativ 3,34 ori pe fiecare partidă, în timp ce buturile echipei au de suferit în medie 3 schimbări de tabelă.
În 20 din ultimele 30 de meciuri oficiale, linia de 5,5 goluri a fost depășită fără prea mari probleme.

Informații Sharks:

Rechinii par să aibă cele mai slabe sezoane din ultimii ani.
Ocupă a 13-a poziție în Conferința de Vest, cu 41 de puncte acumulate, la doar 4 lungimi distanță față codașa conferinței, Anaheim Ducks.
Vin după o victorie obținută chiar în această seară, scor 2-3, împotriva celor de la Jackets.
Pentru Sharks au punctat Barclay Goodrow, Evander Kane și Kevin Labanc.

Singurul indisponibil pentru acest duel este canadianul Dalton Prout, jucător extrem de modest pentru marile înfruntări din National Hockey League (NHL). În general, Dalton evoluează pentru echipele din American Hockey League (AHL).


Rechinii pleacă cu un mic handicap în duelul cu Capitals, datorat celor 3 deplasări susținute consecutiv în anul curent. Aceștia neavând timp suficient pentru refacere.

După plecarea lui Joe Pavelski la Dallas Stars, mutare realizată la jumătatea sezonului precedent, Evander Kane a devenit principalul stâlp de susținere din partea ofensivă a echipei.
În acest sezon, Kane a punctat de 14 ori și a reușit să trimită tot atâtea pase decisive.
Aceste cifre puteau avea un număr mult mai mare, însă, din cauza accidentări survenite la început de an, canadianul a lipsit în 4 confruntări.

Dupa evolutia lui Aaron Dell din acestă seară, sunt toate șansele să-l vedem pe Martin Jones din nou responsabil cu menținerea buturilor intacte. Jones deține un procentaj de sub 90% la salvări, aproximativ 3,12 goluri încasate pe fiecare duel.

Sharks deține o medie de 2,78 goluri marcate per meci, în timp ce partea defensivă are de suferit 3,34 schimbări de tabelă.
În 17 din ultimele 30 de întâlniri, linia de 5,5 goluri a fost depășită fără probleme.

Meciul Zilei este pariat la Betano! Click aici si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

foto: pinterest