Duel (dez)echilibrat la WC Rugby 2019 – 23.09.2019

166

Pentru Georgia este mai mult decât un meci. Este o sărbătoare națională și o vor trata ca atare. Așa aș vrea să încep acest meci în care gruzinii își vor lăsa sufletul pe teren.

Problemele Țării Galilor pot incepe de la pachetul de înaintare, in special în grămezi, acolo unde Georgia poate profita.

Da, clar, Wales pornesc favoriți, au o clasă peste Georgia. Însă după ce am văzut în meciurile Italiei cu Namibia și Anglia cu Tonga parca am niste îndoieli.

Tara Galilor cred că va căuta să ia punctul bonus ofensiv și cam atât. Nu vad de ce ar forța atât de tare încât să le dea cu terenul în cap georgienilor, e drept, o echipă reprezentativa a Georgiei fara căpitanul de bază.

Georgienii joaca în general în TOP14 in Franța sau in liga a 2-a a acestei tari.

Tara Galilor are niste probleme în atac. De văzut dacă și le-au rezolvat. Am văzut și niște păreri ale oamenilor din Tara Galilor care se așteaptă la o victorie însă nu la una la scor. Chiar se întrebau văzând cotele : ” Când a fost ultima oară când am bătut pe cineva la plus 25 de puncte? “. Ii ajut eu, a fost meciul cu Tonga. Totuși, diferența între Tonga și Georgia exista si e una considerabila.

Handicapul pe gruzini suna bine la Unibet. DACA VREI SA ADAUGI MECIUL PE BILET, CLICK AICI !