Dubla Zilei din Belarus & Tajikistan – 12.04.2020

Dubla Zilei din Belarus & Tajikistan – 12.04.2020

Ziua de Duminica e una bogata in evenimente, daca ne raportam la ultima perioada. Astazi am decis sa mizez pe o dubla de cota 1.50, din Belarus si Tajikistan. BATE Borisov si Istiqlol sunt echipele in care imi pun mari sperante astazi. Vom juca 30% din buget pentru aceasta reocmandare, fiind doar al doilea caz, dupa duelul de pe 8 Aprilie al celor de la Istiqlol. ATENTIE! Mizati doar atat cat va permite bugetul si nu mai mult de 30% din el!

Incepand din acest weekend, campionatul din Belarus este transmis la TV in Romania, de catre Look Sport! Meciul Zilei de astazi il vom putea urmari in direct, de la ora 15:00.

 BATE Borisov & Istiqlol Dushanbe – favoritele la titlu!

  • In vederea primului duel de pe bilet, cel dintre FC Minsk si BATE Borisov, vom miza pe X2. Vice-campioana din Belarus are un lot in valoare de 11.5 milioane de euro si e de departe cea mai experimentata formatie din acest campionat. Echipa nu se regaseste insa si are doar 3 puncte obtinute in 3 etape.
  • Mai mult decat atat, BATE a pierdut si mansa tur a semi-finalelor Cupei Belarusului, 1-0 la Slavia Mozyr. Echipa este insa cu gandul la acest duel de campionat, in care e obligata sa joace la victorie. Sperantele echipei se pun in Stanislav Dragun – mijlocasul de 31 de ani ce a adus victoria cu Rukh Brest.

De partea cealalta, Istiqlol Dushanbe este o adevarata masinarie de goluri. Echipa a marcat de 60 de ori in precedenta editie de campionat, iar in acest sezon se pare ca tinteste din nou titlul fara emotii. Acestia au debutat cu un 7-0 in fata celor de la Dushanbe 83. CSKA Pomir a incasat 7 goluri in ultimele 2 deplasari pe aceasta arena, iar astazi show-ul campioanei este promis! Vom miza pe pronosticul “1 & peste 1.5 goluri“.

sursa foto: facebook.com/fcbate

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!