Doi internationali romani au ramas fara contract

Singurul arbitru roman la barajul EURO 2020
Ovidiu Hațegan

Doi internationali romani au ramas fara contract

In plină pandemie, doi internationali români au rămas fără contracte de muncă. Gicu Grozav si Iasmin Latovlevici au fost dați afară de cei de la Kisvarda după o încălcare gravă de regulament, conform grupării maghiare.

sursa foto : Fanatik

Cei doi au părăsit Ungaria fără permisiunea clubului in decursul zilei de miercuri. Lucrul acesta a fost aspru taxat de clubul aflat pe locul 7 in OTP Bank Liga.

Printre altele, pe site-ul oficial al clubului, apar urmatoarele: “Toate acestea se dovedesc a fi o încălcare gravă a contractului, pe care nu o putem tolera. Oricât de mult ne-a ajutat Gheorghe Grozav în trecut, acest act este de neiertat”.

Intr-o declaratie pentru Gazeta Sporturilor, Iasmin Latovlevici declara ca nu regret o secundă ca a venit in Romania inapoi si ca isi asuma decizia luată.

“Dacă se îmbolnăvea cineva din familie, ce făceam? Ne tratam prin telefon? ” a declarat Iasmin.

Iasmin Latovlevici are 33 de ani si a semnat cu Kisvarda in luna februarie a acestui an, venind dupa o perioada petrecuta in Turcia. In decursul carierei sale a mai evoluat in Liga 1 pentru echipe precum FCSB, Genclerbirligi sau Galatasaray.

Gicu Grozav (29 ani) a venit in Ungaria din postura de jucator liber de contract. A evoluat in 37 de meciuri pentru cei de la Kisvarda, reusind sa inscrie 12 goluri  si in alte opt randuri a fost pasator decisiv. Este golghehterul echipei in acest sezon, cu 7 reusite.