Derby-ul Vestului ne aduce meciul zilei pe Dan Paltinisanu – 27.10.2018 – Vlad

Dan Paltinisanu

Derby-ul Vestului ne aduce meciul zilei pe Dan Paltinisanu – 27.10.2018 – Vlad

“Mai presus de toate, suntem oameni.” Orice fel de rivalitate se uita in tribune in momente cum a fost cel de ieri. Uram sincere condoleante familiilor lui Moisi Bogdan si Mihoc Bogdan si respectam din plin decizia galeriei aradene sa nu mai efectueze deplasarea.

Dan Paltinisanu

Rivalitatea eterna din Banat: 

  • Marturisesc ca de cand Poli a fost repusa pe picioare de suporteri, am fost prezent la absolut fiecare derby cu UTA Arad jucat acasa. De fiecare data am cantat non-stop cat m-au tinut plamanii in galerie (cum o fac si la multe alte partide la care imi permite timpul si programul sa ajung). Am simtit atmosfera preliminariilor de Champions League si meciurilor de Europa League pe Dan Paltinisanu, insa niciunul nu-mi provoaca acel sentiment de “asteptare si nerabdare” cum imi provoaca un derby autentic Poli – UTA, chiar si cu o saptamana inainte de disputarea partidei.
  • Chiar daca ar fi fost un duel pe cinste si in tribune, ne vom concentra asupra disputei de pe teren, acolo unde ASU Poli si UTA Arad, doua echipe care se afla la mijlocul clasamentului, ambele cu 20 de puncte obtinute, vor da totul pentru victorie. In ambele partide directe disputate pe arena din Timisoara, s-au inregistrat cartonase rosii. In cel mai recent H2H, 2 astfel de cartonase, respectiv unul singur in cel de acum 2 ani.
  • Ma astept ca partida de maine sa aiba si ea tensiune sporita, in special dupa ce oricare dintre echipe va reusi sa deschida scorul. Motivatie e clar ca exista de ambele parti, iar atmosfera acestei partide va depasi cu siguranta cu mult nivelul majoritatea disputelor din Liga 1.  Galeria Politehnicii va avea si ea cu siguranta un “mesaj” de transmis dupa cele intamplate sezonul trecut in retur la Siria.

Pronostic:

Dan Paltinisanu

Daca inca nu ai cont deschis la BETANO, astfel te invit sa profiti de bonusul 100% pana in 500 RON!

CLICK AICI!