Derby-ul capitalei in Turkmenistan! Meciul Zilei 04.05.2020

Derby-ul capitalei in Turkmenistan! Meciul Zilei 04.05.2020

Biletul Zilei de Duminica a fost castigator, iar azi-noapte am bifat si recomandarea din Nicaragua la o cota de peste 2. Astazi mizam pe Meciul Zilei din Turkmenistan, din nou la o cota destul de mare. Ma astept sa vad spectacol in derby-ul capitalei si va aduc in atentie un pariu de cota 2.05.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Derby-ul capitalei a adus mereu goluri!

  • Altyn Asyr si FC Asgabat ofera spectacol ori de cate ori se intalnesc. Ambele formatii au reusit sa marcheze in ultimele 4 dueluri, impartindu-si victoriile si remizele. De altfel, in doar doua din ultimele 9 intalniri directe, Asgabat nu a reusit sa marcheze.
  • In prezent, cele doua formatii completeaza podiumul si sunt despartite de un singur punct. Acestea au punctat de 7 ori in primele 5 runde, iar forma de moment le recomanda.
  • Altyn este neinvinsa in acest start de sezon, in timp ce Asgabat vine dupa 3 victorii consecutive. Succesul cu Nebitci e posibil sa fi oferit un imbold moral in vestiar.

Pe langa orgoliile unui derby, astazi este in joc si lupta la titlu. Altyn tocmai ce a invins liderul Ahal si echipa are un moral ridicat. De partea cealalta, Asgabat a marcat de 5 ori in ultima runda si nu cred ca echipa va ceda prea usor. Vom miza pe pronosticul “AMBELE ECHIPE MARCHEAZA” cu 10% din buget!

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!