Derby pentru locul 2 la Reghin – 07.11.2020

Avantul Reghin meci
Avantul Reghin cauta o noua victorie in Liga a 3-a / Sursa foto : msnews / Avantul Reghin - Unirea Ungheni 5-0

Derby pentru locul 2 la Reghin

Iata-ne in fata unei noi etape din Liga a 3-a. Doua echipe cu un joc ofensiv excelent se intalnesc astazi, 07.11.2020, la Reghin, de la ora 14:00 pe stadionul ” Avantul ” din localitate.

Reghinul pierde foarte greu acasa

Doua infrangeri are Avantul in ultimele 9 intalniri de pe teren propriu. Una a venit cu Metalurgistul Cugir, in sezonul trecut in timp ce in sezonul actual, echipa din judetul Mures a cedat cu 1-2 in fata Sanatatii Cluj.

Spre deosebire de sezoanele trecute, Reghinul si-a schimbat mult stilul de joc. Marcheaza foarte mult si totodata primesc mai multe goluri. Au in atac 2 oameni care pot puncta oricand decisiv : Bujor si Murar, primul dintre ei cu meciuri si goluri in Liga 1.

Au un moral extrem de ridicat, vin dupa 3 victorii consecutive la scor  : 4-1 in deplasare cu Alba Iulia, 5-0 pe teren propriu cu Unirea Ungheni si 4-1 in deplasare la Soda Ocna Mures.

Interesant este ca ultima victorie a venit in conditiile in care aproape jumatate de echipa a lipsit. Antrenorul reghinenilor, Dan Razvan, a apelat la mai multi juniori : Moldovan, Gabor si Serbanat au luat locul titularilor. Acestia sunt nascuti intre 2002-2004 si au dat un randament foarte bun in acel meci de deplasare.

Unirea Dej vrea promovarea

Trupa lui Dragos Militaru joaca unul din cele mai frumoase jocuri din Liga a 3-a la ora actuala. Un fotbal curat, un fotbal ofensiv insa care de multe ori ii pune ” piedici ” . O astfel de piedica a reprezentat deplasarea cu Alba Iulia, pierduta surprinzator de clujeni, 3-1.

Si mai surprinzator este, poate, victoria de acasa cu Metalurgistul Cugir, 1-0. Echipa din Dej a reusit sa invinga liderul seriei dupa ce intreg lotul a stat 2 saptamani in izolare. CSO Cugir nu a avut ocazii considerabile, ba mai mult, la 1-0, Dejul a ratat si un penalty.

Frasineanu, Blaj, Giurgean sau Pop au fost oameni extrem de periculosi in fiecare meci pentru adversarii celor de la Unirea Dej. Acest lucru s-a vazut si in restanta castigata de acestia, 2-1, in fata celor de la Hunedoara, meci in care clujenii puteau castiga mult mai clar.

Dej vs Hunedoara Liga 3
Derby pentru locul 2 la Reghin – Unirea Dej vrea sa continue forma buna dupa meciul cu Hunedoara / Foto : dej24

Concluzii

Nu intotdeauna lotul mai puternic trebuie sa castige. Vorbim de un joc de echipa, nu de unul individual. Reghinul a aratat extrem de bine in ultimele partide. Cu toate ca Unirea Dej pare superioara pe hartie, faptul ca echipa gazda nu pierde pe teren propriu si joaca in ultimul timp foarte bine nu poate fie decat un semnal de ingrijorare pentru oaspeti.

Daca Avantul va impune ritmul in aceasta partida vom vedea cu siguranta goluri. Daca Dejul va incepe sa domine partida cu un joc teritorial, vom avea parte de un meci inchis. Reghinul joaca acasa si ar trebui sa impuna ritmul. Cu o ofensiva excelenta combinata cu o defensiva care primeste aproape meci de meci gol, ar trebui sa vedem goluri aici.

Cea mai buna optiune pe hartie pare un GG3+. Aceasta optiune o regasim DOAR la Superbet, acolo unde poti incasa un Super Bonus la prima ta depunere !