Debut perfect pentru Istiqlol? Meciul Zilei 08.04.2020

Debut perfect pentru Istiqlol?

Istiqlol Dushanbe domina autoritar campionatul din Tajikistan, de un deceniu incoace. Echipa are 6 titluri consecutive obtinute, iar acum cateva zile tocmai ce a debutat in noul sezon cu un trofeu. Acestia au cucerit SuperCupa si astazi ar trebui sa defileze in prima runda din Higher League.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Un meci in deplasare, care e insa pe teren propriu..

  • Istiqlol a fost infiintata in 2007 de un oligarh din Tajikistan, iar din 2010 incoace domina autoritar acest campionat. 8 din ultimele 10 editii de campionat au fost castigate de ei, iar acum au ajuns la 6 titluri consecutive! Astazi, Istiqlol Dushanbe va avea in fata o debutanta absoluta in prima liga!
  • Mai mult decat atat, duelul se va desfasura pe terenul celor de la Istiqlol, asadar Dushanbe 83 nu poate beneficia de avantajul terenului propriu. Fiind din acelasi oras, federatia a decis ca infruntarea sa aiba loc in cele mai bune conditii, pe terenul campioanei.
  • Istiqlol este de departe cea mai valoroasa echipa din Tajikistan. Lotul este estimat la 3 milioane de euro, in timp ce adversarii de astazi sunt estimati la.. 25.000 de euro! In lotul campioanei se afla jucatori precum Viktor Svezhov, Alisher Dzhalilov sau Oleksiy Larin. Toti ce 3 au evoluat in primele esaloane din Rusia sau Ucraina, la echipe precum Dinamo Moscova, Rubin Kazan sau Dnipro.

E o diferenta uriasa de valoare si experienta intre cele doua formatii. Istiqlol tocmai ce a cucerit primul trofeu al sezonului si astazi va incerca sa debuteze cu dreptul in campionat.

Sezonul precedent, campioana a inscris de 60 de ori in 20 de etape si e greu de crezut ca nu va face spectacol. Recomandarea mea este pronosticul “2 & PESTE 1.5 GOLURI“.

sursa foto: facebook.com/pg/istiklol2007

UNIBET este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 300 RON!