Cum va arată un meci de box în era Coronavirus

S-a anulat Wimbledon

Cum va arată un meci de box în era Coronavirus

Foarte puține țări permit disputarea de competiții sportive în aceste momente, în care pandemia de coronavis a afectat sportul la nivel mondial.

Având doar 13 cazuri de coronavirus, Nicaragua și-a permis să nu pună punct sportului, ci totul s-a desfășurat conform programei. Acolo s-a disputat până de curând și campionatul național de fotbal, care s-a terminat. Mai mult, cu doar câteva zile în urmă a avut loc și o gală de box. Numele sportivilor este mai puțin relavant, ci vrem sa punem accentul pe modul de desfășurare.

Cum arată un meci de box în plină pandemie de coronvirus

În colțurile ringului, pe lângă oamenii care le dau indicații celor doi pugiliști au mai apărut alte elemente. Mult căutatul dezinfectat este pulverizat spre sportiv dintr-o tâșnitoare amplasată pe corzi, ala cum reiese și din poza de mai jos.

Cum va arată un meci de box în era Coronavirus

Conform recomandărilor făcute de către Organizația Mondială a Sănătății, e bine ca între oameni să fie o distanță de cel puțin 1 metru și jumătate. Același principiu s-a aplicat și în cazul spectatorilor care au asistat la această gală.

Nicaragua este o țară situată în America Centrală și are o populație de circa șapte milioane de locuitori. Alături de Tadjikistan și Belarus, nu a luat măsura de a interzice pe o perioadă determinată competițiile sportive.