Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei

Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei

Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei –  un articol informativ despre cum inveti sa analizezi un eveniment. Pariurile sportive au devenit un hobby pentru multi dintre noi, dar exista persoane care au facut o meserie din asta si traiesc exclusiv din castigurile realizate.

Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei

Cititi, cititi si iar cititi

Multi sunt obositi, poate vin de la munca sau poate problemele cotidiene nu le permit sa aiba timp de a-si lua informatiile necesare. Tocmai acesta este motivul pentru care sunt site-uri de specialitate, care iti dau mura-n gura. Din proprie experienta va spun ca multi se uita strict la pronostic, dar acela este ultimul pe care trebuie sa-l iei in vedere. Importante sunt informatiile pe care le gasesti in text, apoi decizia iti apartine.

Este hazardat sa mergi pe un simplu pronostic pe care il vezi pe un anumite site, cu atat mai mult cand nu citesti argumentele. Astfel spus, iti voi lasa cateva site-uri unde sunt afisate absentele, fie accidentarile, fie suspendarile, elemente importante in analiza unui meci de fotbal:

Nimic nu e sigur

Sunt sporturi si sporturi, dar mai nou poti paria pe cai, pe jocuri pe calculator (CS:GO, Dota, etc). Nimic e sigur, asta este cert si cred ca zilnic avem parte de surprize una si una. E drept, informatia este cea care poate reduce pierderile la pariuri sportive. O vorba pe care mereu o spun, este ca nu castig la pariuri, ci recuperez din investitia facuta de-a lungul anilor.

Vedem foarte bine ca indiferent de nivelul echipelor care joaca nu exista echipa care sa nu aiba cel putin o infrangere in fata unei echipe de pluton. Barcelona a pierdut si ea, una dintre infrangeri a venit contra lui Levante. Manchester City la fel, a capitulat acasa, 2-3 cu Crystal Palace. Este foarte adevarat, sunt rare aceste infrangeri, dar casele de pariuri dau cote foarte mici acestor echipe. Cauta sa te agate sa optezi pentru alte pariuri mai mari, dar contrar cotelor care par decente (< 1.50), riscul sa nu iasa este mai mare.

Cum sa te informezi corect?

Metodele sunt diferite in functie de sportul sau pariul pe care il alegem, dar cert este ca avem nevoie de mai multe informati. In primul rand este important sa aloci timp acelor evenimente pe care vrei sa le joci pe biletul zilei. Uneori timpul inseamna bani, dar asta nu inseamna ca vrei sa donezi constant agentiilor de pariuri online sau offline.

Exista site-urile oficiale competitiilor aferente, astfel ca Premier League, La Liga, Bundesliga, Eredivisie, Serie A, sunt analizate de oameni care tin evidenta. Am sa va las o serie de link-uri unde gasiti aceste informatii in limba engleza, dar pe care le puteti traduce in romana folosind Google translate.

Invata sa citesti printre randuri

De multe ori informatia pe care noi alegem sa o sarim, este cea care ne indica intentiile unei echipe. Declaratiile dinainte de meciuri sunt foarte importante, pentru ca mutarile facute de anumite echipe depind de actiunile ce urmeaza. Cel mai recent exemplu este cel in care Barcelona si-a odihnit toti titularii si a pierdut cu 0-2 la Vigo, contra Celtei. De ce a facut asta? Deja matematic campioana, Ernesto Valverde a pregatit meciul retur din semifinalele Champions League. A pus in plan secund competitia interna cel putin pentru moment.

Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei

Am vazut foarte multe discutii pe seama acestui joc si faptul ca Barcelona a primit o cota de peste 2,5 a uimit o parte importanta a pariorilor romani. Nu trebuie sa pariezi dupa numele echipelor. Daca ar fi asa si favoritele ar invinge etapa de etapa, casele de pariuri nu ar exista.

Cum castigi saptamana de saptamana la pariuri sportive?

Este intrebarea gresita din punctul meu de vedere. Atunci cand alegi sa investesti intr-un bilet la pariuri sportive iti asumi riscul ca poate fi o investitie pierduta din start. Faptul ca tu vezi sume cu multe zerouri pe internet, astea sunt o raritate si te asigur ca acele agentiile de pariuri si-au acoperit acel castig intr-un singur weekend.

Tipsterii profesionisti sunt rari in Romania

GNTTIPS este unul dintre site-urile cele mai complete din piata. Aici gasesti avancronici, cota 2 ale celor mai cunoscuti tipsteri din Romania, pariuri speciale pe sporturile nord-americane. Cu alte cuvinte, si pe gnttips.ro gasesti tot ce ai nevoie pentru a te informa cu privirile la cele mai importante evenimente ale zilei.

Nu suntem un site care cere bani pentru cote de 500 +. Aici iti sunt oferite informatiile necesare pentru a putea paria pe un eveniment. In definitiv, decizia iti apartine, tu esti cel care da banii si trebuie sa-ti asumi. Bineinteles, exista si asa zisi “tipsteri cu ponturi 100% sigure”. Acesta este un subiect pe care sa-l abordam separat, pentru ca sunt foarte multi care inca cred in asemenea personaje.

Concluzia?

“Cum sa te informezi inaintea plasarii unui eveniment pe biletul zilei”  este un articol cu reguli de bun simt. Nu poti visa in permanenta la sume colosale castigate la pariuri sportive. Totusi, poti sa-ti maresti sansele de a castiga daca te informezi corect asupra partidelor pe care le adaugi pe biletul zilei. Ceea ce gasesti in acest articol sunt elemente minime de a invata sa analizezi un eveniment. De tine depinde daca te vei informa si mai mult inaintea plasarii unui bilet la pariuri sau nu.