Cristiano Ronaldo – Cum a luat naștere celebrul strigăt “Siuuu”!

Cristiano Ronaldo-Cum a luat naștere celebrul strigăt “Siuuu”!

Pe numele său întreg, Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro s-a născut în pe 5 februarie 1985, într-un mic cartier al orașului Funchal, Santo Antonio.

Cariera sa în fotbalul mare a început la Sporting Lisabona, acolo unde a jucat în 31 de partide, înscriind 5 goluri.
În vara lui 2003, cu ocazia inaugurării stadionului Alvalade XXI, Sporting a avut de susținut o confruntare împotriva celor de la Manchester United. Duel câștigat de portughezi cu scorul de 3-1.

Cristiano would strip off his shirt then begin studying every inch ...

Antrenorul echipei diavolilor roșii, Sir Alex Ferguson a rămas impresionat de puștiul care urma în scurt timp să devină legendă. Așadar, pe suma de 19 milioane de euro, Ronaldo a fost transferat la United, iar de aici, toți îi știm povestea.
Uimind întreagă lume cu jocul său, portughezul urma să semneze cu echipa la care a devenit cu adevărat unul dintre cei mai buni jucători de fotbal din lume, Real Madrid.

În prezent, Ronaldo evolueaza la Juventus Torino, acolo unde a fost titular de 53 de ori și a marcat 42 de goluri.

Pe lângă jocul său, Cristiano Ronaldo a devenit cunoscut și datorită strigătului său celebru, “Siuuu”.

Într-un interviu susținut pentru DAZN, întrebat de reporterița Diletta Leotta, Ronaldo povestește cum a luat naștere celebrul său strigăt:
“Am început să spun “Siuuu” atunci când eram la Real Madrid. Când câștigam, toți spuneam Siiii! Am început să o spun și eu, nu știu de ce. Mi-a venit natural. Îmi amintesc de presezonul de la Los Angeles. Am jucat cu Chelsea, eu am marcat un gol și am celebrat prin acest strigăt.
Oamenii m-au întrebat: De ce ai făcut asta?
Nu știu. Am făcut o piruetă, dar am făcut-o natural. Mereu spun că cele mai bune lucruri se întâmplă atunci când sunt naturale”.

sursa foto: Twitter, AS English – Diario AS
sursa interviu: Youtube