Crezi in FCSB? Uite cum poti castiga 300 RON BONUS la pariuri cu doar 5 lei

94
Crezi in FCSB? Uite cum poti castiga 300 RON BONUS la pariuri cu doar 5 lei

Crezi in FCSB? Uite cum poti castiga 300 RON BONUS la pariuri cu doar 5 lei

Cota 60.00 pentru FCSB in meciul cu Sepsi – miercuri 5 decembrie

Dupa un start de sezon ceva mai slab, CFR, FCSB si Viitorul si-au reglat ,,motoarele” si ocupa primele locuri in clasamentul Ligii 1, toate cele trei obtinand cate 4 victorii si un egal in ultimele 5 etape. Etapa urmatoare FCSB nu are parte de un meci tocmai usor, deplasandu-se pe terenul lui Sepsi, echipa destul de incomoda. Totusi exista cel putin 3 motive pentru care ,,ros-albastri” ar trebuie sa castige partida:

  • FCSB a castigat toate cele 3 meciuri directe: 2-0, 2-0 la Bucuresti si 4-0 la Brasov
  • Sepsi a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri jucate acasa
  • Stelistii ar putea urca pe locul 1 in cazul in care CFR nu castiga pe terenul lui Dinamo

Afla cum primesti cota 60.00 pentru victoria FCSB-ului pe terenul lui Sepsi – miercuri 5 decembrie

  1. Urmeaza acest link special si inregistreaza un cont de pariuri la BETFAIR – folosind codul promo ,,ZFBNGY” (in mod normal e deja bifat)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook, pre-meci, simplu, la cota afisata – cea normala, pe victoria FCSB – MIZA 5 RON
  3. Daca FCSB castiga, primesti 300 RON (cei 5 ron mizati direct in cont bani reali + 295 RON FREEBET in termen 24 de ore de la finalul partidei)

Cum poti transforma FREEBETUL de 295 RON in bani reali

Trebuie sa il pariezi o singura data, pe cota 1.20+ in maxim 30 de zile de la acordare. Ai grija ce cota alegi, deoarece eventualele castiguri nu vor include si miza. Adica nu merge sa il pariezi pe cota 1.00 si sa primesti in cont cei 295 RON in bani reali. Pentru a face acest lucru, trebuie sa il pariezi pe cota 2.00. Alege orice cota doresti, insa tine cont de faptul ca vei primi doar profitul (evident daca o sa castigi pariul plasat)!