Cota mult marita pentru victoria Barcelonei la Leganes

77

Cota mult marita pentru victoria Barcelonei la Leganes

FC Barcelona a facut primul pas gresit din acest sezon, terminand la egalitate meciul de pe propriul teren cu Girona. Rezultatul a fost decis in mare parte de eliminarea francezului Lenglet in minutul 35, dar si de o grava eroare a lui Pique in minutul 51.

Cum este aproape imposibil ca Barcelona sa o comita in doua meciuri consecutive, promotia celor de la Betfair prin care acorda cota 35.00 jucatorilor care isi deschid cont inainte de inceperea meciului de miercuri, 26 septembrie, ora 21:00 si plaseaza primul pariu pe victoria catalanilor, este pur si simplu ,,mana cereasca” sau, cum s-ar spune in limbajul pariorilor, ,,bani pe jos”. Asta cu atat mai mult cu cat Leganes a reusit doar o remiza in primele 5 etape.

Cum obtii cota mult marita pentru victoria Barcelonei la Leganes

  1. Deschide un cont doar dupa acest link si foloseste la inregistrare codul promo ,,ZFBNFU”.
  2. Plaseaza un pariu simplu Sportsbook, pre-meci, pe piata rezultat final, pe victoria Barcelonei in meciul cu Leganes din 26 septembrie.
  3. Miza pariului poate fi cel mult 5 ron.
  4. Daca pariul este castigator, primesti ca bani cash castigul din cota normala (1,12) si ca bonus diferenta din cota marita.

Atentie!

  • Pentru a participa trebuie sa indeplinesti toate conditiile pentru pariul eligibil.
  • Acesta poate fi plasat doar cu bani reali.
  • Pariurile in Exchange, cele cu fonduri bonus, cele incasate, cele anulate sau rambursate, nu participa.
  • Bonusul va fi creditat in decurs de 24 de ore de la terminarea meciului.
  • El trebuie pariat o data pe bilet simplu cu cota minim 1.20 sau pe bilet combo cu cel putin o selectie avand cota 1.20 sau mai mare.
  • Jucatorul primeste doar castigul net din parierea bonusului.