Cota marita pentru victoria oaspetilor in Werder Bremen vs Bayer Leverkusen

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota marita pentru victoria oaspetilor in Werder Bremen vs Bayer Leverkusen

Werder Bremen vs Bayer Leverkusen este partida ce “trage cortina” peste runda cu numarul 26 din Bundesliga. Formatia oaspete porneste cu prima sansa, avand o cota decenta pentru un succes. Betfair a lansat insa o promotie pentru aceasta disputa, oferind o cota marita pentru victoria “aspirinelor”. Cu doar 5 lei mizati, poti castiga nu mai putin de 250 de lei.

Crezi ca Leverkusen se va impune in deplasarea de la Bremen si vrei sa profiti de cota 50.00? Urmeaza pasii de mai jos si poti castiga 250 de lei.

Cota marita pentru victoria oaspetilor in Werder Bremen vs Bayer LeverkusenIata ce trebuie sa faci pentru a te califica la promotia oferita de Betfair:

  1. Deschide acest link promotional si creeaza un cont la agentia de pariuri Betfair. Inregistreaza-te la promotie prin folosirea codului ZFBNPM.
  2. Plaseaza primul tau pariu pe victoria lui Bayer Leverkusen in disputa cu Werder Bremen. Suma maxima acceptata este de 5 lei. Pariul trebuie sa fie plasat inainte de inceperea meciului, pe Sportsbook. In cazul in alegi sa folosesti functia Cash-Out pe parcursul partidei, vei fi descalificat de la promotie.
  3. Daca Leverkusen castiga meciul, vei castiga 250 de lei. Cei 5 lei mizati vor intra in cont sub forma de bani reali, in timp ce ceilalti 245 de lei vor intra sub forma de pariu gratuit.