Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Eintracht Frankfurt vs Borussia Monchengladbach este unul dintre cele mai interesante dueluri ale etapei 26 din Bundesliga. Evident, promotiile nu aveau cum sa lipseasca, cei de la Betfair oferind o cota de 75.00 pentru victoria oaspetilor. In prezent, acestia primesc o cota de 2.38, insa ai ocazia sa obtii un profit mult mai mare, daca dai curs ofertei de fata.

Crezi ca Monchengladbach are forta necesara sa obtina victoria la Frankfurt? Daca iti faci cont la Betfair, poti profita de o cota marita de 75.00. Cu doar 5 lei mizati poti castiga 375.

Cota marita pentru ca Monchengladbach sa o invinga pe FrankfurtIata ce trebuie sa faci pentru a lua parte la promotia Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt:

  1. Acceseaza acest link promotional si deschide un cont nou la agentia de pariuri Betfair. Foloseste codul promotional ZFBNPK sau daca este deja trecut, lasa-l acolo.
  2. Primul tau pariu trebuie sa fie pe Sportsbook, pe victoria celor de la Monchengladbach. Mizezi 5 lei, insa nu live, ci inainte de inceperea meciului. Folosirea Cash-Out-ului te descalifica automat de la promotie.
  3. Daca Monchengladbach se impune, vei castiga nu mai putin de 375 de lei. Acestia vor fi impartiti astfel: cei 5 lei mizati vor intra in cont sub forma de bani reali, iar ceilalti 370 sub forma de pariu gratuit.