Cota de 2 din tenis si hochei – 14.02.2020

Salutare,
Impreuna cu colegul meu, Marius Girba, ne-am decis sa va oferim azi o dubla din hochei si din tenis.

Incepem cu pronosticul lui Marius pe partida dintre Herlev Eagles si Aalborg Pirates.

Sursa foto : Lars Moeller Photography

Cu o linie ofensiva foarte buna, Aalborg porneste favorita in acest duel. Tin sa mentionez ca defensiva gazdelor este destul de precara, incaseaza aproape 4 goluri / meci in ultimele 10 partide din campionat.

Cu toate ca intalnirile directe au fost echilibrate si Herlev ar avea un anumit avanta moral dupa victoria de pe terenul lui Aalborg, faptul ca oaspetii de astazi sunt intr-o forma destul de buna din punct de vedere ofensiv, ma face sa cred ca ar trebui sa fie un meci la indemana lor.

Da, intr-adevar, daca ne uitam la ultimele rezultate, putem vedea o oarecare scadere de joc a celor de la Pirates insa cu o defensiva precara precum cea a celor de la Herlev, tind sa cred ca oaspetii au prima sansa aici.

Razvan : Am ales sa ma opresc la meciul de la turneul ATP Rotterdam dintre Rublev si Krajinovic, meci in care rusul porneste favorit.


Sursa foto: welovetennis.fr

Cu un joc superior, nu cred ca incape indoiala de ce rusul ar porni favorit aici.

TOTUSI…

Forta mentala a sarbului nu trebuie subestimata deloc. L-am vazut si ieri cu Pospisil cat de tare mental a ramas dupa ce si-a pierdut serviciul in setul 2, ratand sanse multiple de meci.

Cu toate ca serviciul nu a fost la inaltime, lucru de care canadianul a profitat pe alocuri si rusul poate profita si mai mult, tind sa cred ca astazi lucrurile vor sta putin altfel.

Cred ca sarbul este constient ca fara un serviciu puternic nu are vreo sansa aici, Rublev te taxeaza imediat la un serviciu mai moale.

Nu este genul de jucator caruia ii plac jucatorii care servesc puternic. Aici as putea face o comparatie cu Federer care adora jucatorii care servesc puternic : Isner, Karlovic, etc, puteti cauta pe Youtube asta, e un material de studiu destul de interesant.

Imi vine greu sa cred ca se va mai repeta meciul scurt din Cupa Davis, acolo unde Rublev a castigat lejer, 6-1, 6-2.

Poti paria aceasta cota la Betano, acolo unde poti incasa un bonus de 500 RON la prima depunere!

Nu uita, pariaza tot timpul responsabil si niciodata mai mult decat iti permiti sa pierzi!