Cota de 2.16 din fotbal si baschet – 25.10.2019

cote speciale

3 evenimente astăzi, doua din baschet, unul din Premier League.

Incepem cu sportul rege, acolo unde Southampton primește vizita celor de la Leicester într-un meci în care ” vulpile ” pornesc favorite.

Pe loc de Champions League, oaspeții de azi vin aici cu obiectivul clar de a lua 3 puncte contra unei echipe care la rândul ei este în căutarea unei victorii care sa ii scoată din zona nisipurilor mișcătoare. Southampton este prima peste linie și pune mare preț pe aceasta partidă.

Un lucru clar pe care nu avem cum sa nu îl sesizăm este că Leicester obține cu o oarecare ușurință cornere, indiferent că joacă acasă sau in deplasare.

Jocul lor se deschide foarte mult pe benzi. Pe ” Anfield Road “, un teren unde greu obții cornere, vulpile au obținut nu mai puțin de 6.

Pentru un combo, mizam pe vulpi că vor da minim 4 cornere într-o deplasare în care vor ataca, asta e clar.

Vorbim puțin și de baschet, acolo unde Alba Berlin și CSKA Moscova ar trebui sa se ” împuște ” in puncte.

O exprimare ciudata, poate, însă cele două echipe au o pofta nebuna de joc in compartimentul ofensiv in majoritatea meciurilor.

Cu Alba care joaca acasă, in fața propriilor fani, CSKA are o misiune puțin mai dificilă, in special daca ne uitam la ce jucători cu veleități ofensive are Berlinul.

As putea începe cu Giedraitis, Cavanaugh, însă toată echipa joaca perfect ofensiv in acest inceput de sezon. Bineînțeles, vorbim / total, logic că într-un meci sau doua din 10 ofensivă nu o sa fie de 85 plus puncte.

CSKA Moscova are un as în mânecă pentru acest tip de partide. Mike James este numele lui, jucător care adoră match-up-urile cu puncte multe. Adus de la Milano in aceasta vara, americanul începe să confirme usor, ușor.

Mai apoi, cu toată nebunia lui Obradovic din punct de vedere defensiv, cred că este o linie destul de joasa Intr-un match up cu Milano, in special daca vorbim de terenul italienilor.

Vorbim, bineînțeles, de duelul dintre Armani Milano și Fenerbache Beko, un meci în care italienii pot învinge fara probleme și sa profite de startul ezitant al turcilor in acest inceput de sezon.

Când ai jucători precum Micov, Rodriguez, Scola, nu ai cum sa nu visezi la o victorie în fața turcilor, in special in acest inceput de sezon.

De partea cealaltă, Vesely a fost odihnit in campionat pentru acest meci și asta se poate vedea in recuperările ofensive ale turcilor.

In ultimele 15 intalniri directe dintre cele doua am avut parte de puncte multe și de fiecare data această linie a fost depășită.

Daca vreți să jucați recomandările, va recomand sa le faceți la Unibet unde puteți primi 300 de lei la depunere.

Nu uitați. Pariurile sunt niște jocuri de noroc și trebuie să pariem responsabil. Recomand maxim 10 la sută din banca lunara pe bilet.