Cota 50.00 pentru Romania in partida cu Lituania

87
Cota 50.00 pentru Romania in partida cu Lituania

Cota 50.00 pentru Romania in partida cu Lituania

Cu eterna speranta ca poate, poate, se incurca altii si noi putem profita, Romania nu are voie sa rateze victoria in meciul de sambata seara cu Lituania, insa pana atunci, Muntenegru trebuie sa obtina macar un punct pe terenul Serbiei (sambata, ora 16:00) pentru ca tricolorii sa mai poata spera la castigarea grupei din Liga Natiunilor.

Jucand cu o echipa ca Lituania, chiar si Romania este favorita la casele de pariuri, avand o cota de 1.28. Totusi, cei care nu aveti cont la Sportingbet, va puteti deschide unul de pe acest link si primiti cota 50.00 pentru victoria tricolorilor.

Cum primesti Cota 50.00 pentru Romania in partida cu Lituania – Detalii

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la SPORTINGBET de pe acest link si depune minim 40 ron (alege una din metodele de plata de aici, in afara de Skrill si Neteller)
  2. Pariaza simplu, pre-meci 4 ron pe victoria Romaniei in meciul cu Lituania, din Liga Natiunilor la cota de pe site
  3. Daca ai nostri inving, primesti 200 RON (bani cash din cota reala + FREEBET)

Daca respecti pasii promotiei, cel mai probabil te vei alege cu un freebet de 195 RON care trebuie pariat o singura data (in maxim 3 zile de la creditare) pentru a fi transformat in bani reali. In cazul in care castigi pariul pe care il plasezi, vei primi profitul (castig total minus miza). Oferta nu se cumuleaza cu altele de bun venit.