Cota 50.00 pentru Borussia Dortmund in duelul cu Schalke

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota 50.00 pentru Borussia Dortmund in duelul cu Schalke

Etapa cu numarul 26 din Bundesliga nu putea incepe mai bine, de la ora 16:30 urmand sa se joace Borussia Dortmund vs Schalke. “Revierderby“, asa cum este numit de fani, se anunta a fi unul spectaculos, tinand cont de faptul ca ambele formatii au nevoie de puncte. Bookmakerii ii dau ca favoriti pe “galben-negri”, primind o cota de 1.47 pentru un succes.

Crezi ca Borussia Dortmund se impune si vrei sa profiti de cota marita de la Betfair? Iata cum poti paria pe cota de 50.00 pentru succesul borussienilor. Cu doar 5 lei poti castiga nu mai putin de 250!

cota marita la 50 pentru Borussia Dortmund in derby-ul cu Schalke

Cum profiti de cota 50.00 pentru Borussia Dortmund in derbyul cu Schalke ?

  1. Acceseaza acest link promotional si fa-ti cont la agentia de pariuri online Betfair. Este obligatoriu sa lasi codul promotional ZFBNPN acolo unde este trecut!
  2. Plaseaza un pariu simplu pe victoria gazdelor, inainte de inceperea meciului Borussia Dortmund vs Schalke. Miza maxima care se califica este de 5 RON.
  3. Pariul plasat trebuie sa fie pe Sportsbook. In cazul in care se foloseste Cash-Out, nu te vei mai califica pentru aceasta promotie.
  4. Daca Borussia Dortmund castiga, primesti 250 lei, repartizati astfel: miza, 5 lei, direct in cont in bani reali + un pariu gratuit de 245 lei).