Cota 35.00 pentru Bayern Munchen in deplasarea de la Union Berlin

Cota 75.00 pentru Monchengladbach în meciul cu Frankfurt

Cota 35.00 pentru Bayern Munchen in deplasarea de la Union Berlin

Duminica seara, cu incepere la ora 19:00, liderul Bayern Munchen va face deplasarea pe terenul celor de la Union Berlin. Dupa cum ne-a obisnuit de ani buni, gruparea de pe “Allianz Arena” porneste ca favorita certa. In acest moment, primeste o cota mica, de 1.20, insa cei de la Betfair ne sar in ajutor, oferindu-ne o promotie pe urma careia putem obtine un castig frumos.

Vrei sa profiti de cota de 35.00 oferita de cei de la Betfair? Daca nu ai cont, deschide-ti unul, iar cu doar 5 lei poti obtine nu mai putin de 175 de lei.

Cota 35.00 pentru Bayern Munchen in deplasarea de la Union BerlinIata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a lua parte la promotia Cota 35.00 pentru Bayern Munchen in deplasarea de la Union Berlin:

  1. Acceseaza linkul dedicat ofertei, dupa care iti deschizi un cont nou la agentia de pariuri online Betfair. Vei putea lua parte la promotie doar daca te-ai inregistrat folosind codul ZFBNPL.
  2. Plaseaza un pariu de cel mult 5 lei pe victoria celor de la Bayern Munchen in duelul cu Union Berlin. Pariul trebuie sa fie pre-match, plasat pe Sportsbook, pe piata rezultat final. Daca in timpul meciului se aplica optiunea Cash-Out, nu vei mai beneficia de promotie.
  3. In cazul unui succes al lui Bayern, vei castiga nu mai putin de 175 de lei. Miza de 5 lei va intra in cont sub forma de bani reali, in timp ce 170 de lei vor intra sub forma de pariu gratuit.