Cota 30.00 pentru cel putin un gol in Barcelona vs. Real Madrid

Barcelona vs. Real Madrid

Cota 30.00 pentru cel putin un gol in Barcelona vs. Real Madrid

Mai sunt doua zile pana la meciul meciurilor, Barcelona – Real Madrid. Desi nu se afla in cea mai buna forma, rivalitatea dintre cele doua echipe garanteaza spectacolul. In cele 238 de meciuri disputate in toate competitiile s-a marcat destul de mult. Doar 8 meciuri s-au terminat fara gol, in cele mai multe dintre intalniri consemnandu-se cel putin 2 goluri.

In aceste conditii, cota 30.00 pentru cel putin un gol marcat in acest meci, cota oferita de agentia online Betfair jucatorilor care isi deschid cont inainte de startul partidei, este una de neratat.

Cum obtii cota marita la Barcelona vs. Real Madrid?

Pentru a obtine aceasta cota trebuie sa deschizi un cont la Betfair de pe linkurile din acest articol, folosind la inregistrare codul promotional ZFBNGH. Urmatorul pas este sa efectuezi o depunere. Plaseaza primul pariu simplu, in Sportsbook, pre-meci, cu miza maxim 5 ron pe selectia ,,peste 0,5 goluri in meci” a partidei Barcelona – Real Madrid si vei primi pentru acesta cota 30.00.

Vezi si aceste cote marite, CASH!

Termeni si conditii:

  • Se califica doar pariurile plasate cu bani reali.
  • Miza maxima care se califica este de 5 ron.
  • Poti paria o suma mai mare doar dupa ce ai plasat pariul eligibil.
  • Daca se marcheaza in Barcelona – Real Madrid, jucatorul va primi imediat dupa terminarea meciului 5 ron ca bani cash si, in cel mult 24 de ore de la finalul acestuia, 145 ron ca bani bonus.
  • Bonusul este valabil 30 de zile.
  • Pentru a-l transforma in cash, bonusul (freebetul) trebuie pariat o singura data pe bilet simplu cu cota minim 1.20 sau pe bilet multiuplu cu cel putin o selectie cu cota cel putin 1.20.
  • Jucatorul va primi doar profitul din parierea bonusului (castig – miza).

 Profita de cota 30.00 la meciul Barcelona – Real Madrid!