Cota 2 NBA – Mergem pe echipele gazda din Conferinta de Est – 06.01.2019

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Mergem pe echipele gazda din Conferinta de Est – 06.01.2019

Hai ca am inceput bine tare proiectul asta si chiar imi place sa il realizez alaturi de Razvan! Am reusit sa ducem bilantul la 4-1 per total si speram ca ati reusit cat mai multi sa plasati aceste duble. Astazi continuam “Cota 2 NBA” cu doua echipe gazda din Est.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • Imi place mult perioada asta inainte de All-Star Break, in care se voteaza si toata lumea incearca sa impresioneze. Parca se joaca alt baschet si baietii astia sunt mai montati pe faza ofensiva. Sa vedem cat ii tine si cand te tare vor apasa pe frana dupa selectia anuntata la All-Star.
  • In alta ordine de idei, astazi mizez pe apararea slaba a celor de la Denver Nuggets in deplasare. Daca in Rocky Mountains sunt o fortareata, in deplasare sunt destul de fragili. In fiecare din ultimele 8 partide, Denver au incasat minim 102 puncte. Ma astept ca Trae Young sa-si continue seria excelenta, mai ales dupa ce a primit boost-ul voturilor din All-Star.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Aleg sa mizez din nou pe o fortăreață. Daca în ultima rundă am ales-o pe Heat și aceștia și-au protejat ” casa ” și de data aceasta mizez pe o echipă din Est că își va proteja terenul propriu în fata uneia din Vest. Phily nu traversează o formă excelentă însă valoarea este net superioara lui OKC.
  • Spre exemplu, într-un duel de play-off ( ipotetic, cele doua neputând să se întâlnească decât într-o finală ), nu știu dacă OKC ar lua mai mult de un meci. Doar Chris Paul e prea puțin să o bați pe Phily in deplasare. 16-2 e recordul celor de la 76ers pe teren propriu în acest sezon, OKC are 8-9 in deplasare. In plus, nu cred că cei din Philadelphia vor să nu joace primul tur de play-off pe teren propriu și momentan sunt in afara TOP 4 din Est.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!