Cota 2 NBA – Heat si OKC vor sa continue forma buna acasa – 15.01.2020

ponturi baschet

Cota 2 NBA – Heat si OKC vor sa continue forma buna acasa – 15.01.2020

In cele din urma, am terminat si noi o seara de NBA cu cateva puncte in plus. Daca pana acum pierdeam la 1-2-3 puncte, ieri am reusit sa castigam la 2. Gustul victoriei e bun, dar sa ne amintim ca asta e un proiect pe termen lung. Momentan bilantul este la 8-5 si speram sa-l imbunatatim constant pana la finalul sezonului regulat.

La noi in tara, cei de la Telekom Sport transmit partide. Puteti verifica orarul lor din grupul “NBA la TelekomSport” pentru a vedea ce partide transmit luna de luna.

Cota 2 NBA

Imagini pentru basketball iconVlad

  • “Nu juca pe Raptors!” – sa vedem cat de tare se enerveaza subconstientul meu maine dimineata. Evident ca nu l-am ascultat si am mers pe campionii en-titre. Probabil el nu stia inca, dar Pascal Siakam s-a intors dupa o pauza de 11 meciuri. Pustiul asta daca se fereste de accidentari longevive, va fi unul din star-urile viitorului.
  • Chiar daca Nick Nurse a mai incetinit stilul de joc al celor de la Raptors din cauza accidentarilor, cum unii au mai revenit din infirmerie, ma astept la un plus de tempo. OKC are si ea o serie buna, cu CP3 si SGA in forma maxima si mizez pe un meci frumos.

Imagini pentru basketball iconRazvan

  • Departe vremurile când Spurs reprezenta o forță în defensivă, când Manu, Tony și Tim făceau din SAS o adevărată operă de artă prin jocul prestat. Cu un Spurs in reconstrucție, Gregg a fost nevoit să schimbe puțin stilul de joc. Am mai vorbit în trecut de Heat și de forta lor de pe teren propriu.
  • Nu neg, pornesc favoriți azi și statistica ne-ar arata un 1 solist, însă.. Gregg e vulpoi bătrân. Are tot ce ii trebuie pentru a opri recordul lui Miami pe teren propriu. Totuși, defensiva pe teren străin inca ii scârțâie. De aceea, punctele pe Heat par o opțiune viabilă. Mai ales in condițiile în care în peste 90 la sută din meciurile din deplasare a celor de la Spurs, aceasta linie a fost depășită de adversar.

Cota 2 NBA:

Cota 2 NBA

Multa bafta si pariati responsabil!