Cota 2 din Uefa Champions League 05.11.2019

Cota 2 din fotbal 28.08.2020

Cota 2 din Uefa Champions League 05.11.2019

Salutare tuturor prieteni. Oferta din Uefa Champions League este foarte interesanta, asa ca am pregatit cota 2.

Revenim la spectacolul din Uefa Champions League si incercam sa profitam de fiecare meci in parte. In aceasta seara o sa avem cateva propuneri si in grupul oficial GnT Tips, asa ca va invit sa dati join. Oferta de astazi ne ofera foarte multe optiuni, insa trebuie sa fim atenti si sa tinem cont de faptul ca sunt echipe ce se gandesc si la meciurile de campionat. Un exemplu foarte bun ar fi Liverpool, trupa lui Jurgen Klopp o va intalni duminica pe ”Anfield” pe Manchester City.

Pentru astazi am decis sa ma bazez pe numarul de goluri din doua partide ce se anunta extrem de spectaculoase. Imi doresc sa vedem un meci pe cinste intre Napoli si Salzburg, acolo unde ii vad pe austrieci in stare sa produca o surpriza.

Un meci foarte important se desfasoara in Rusia, acolo unde Zenit o intalneste pe RB Leipzig. Nemtii presteaza un fotbal de calitate sub comanda lui Julian Nagelsmann, avand cel mai bun atac din Bundesliga, alaturi de Bayern Munchen. De mentionat este faptul ca in ultima etapa nemtii au reusit sa castige cu scorul de 8-0 in fata celor de la Mainz. Grupa G din Uefa Champions League este foarte echilibrata, asa ca sunt sigur ca ambele formatii isi doresc victoria.

ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU>>>