Cota 2 din tenis – Australian Open – 22.01.2020

ponturi tenis

Cota 2 din tenis – Australian Open – 22.01.2020

Buna seara, prieteni ! Venim dupa o perioada foarte buna, cu meciul zilei oferit de mine castigator, meciul zilei oferit de colegul meu Danut Cristian Minea castigator, dar si cu cota 2 care merge foarte bine(6-2 bilant).Speram sa continuam forma buna prin care trecem si sa fim inspirati si astazi.

Cota 2 din tenis pentru aceasta seara este alcatuita din 2 meciuri.Primul meci este Benoit Paire – Marin Cilic, meci care se joaca pe terenul 3 nu inainte de ora 05:00(ora Romaniei). Pentru al doilea meci, mizam tot pe un duel de la baieti, meciul dintre Guido Pella – Gregoire Barrere care se joaca la ora 03:30.

Marin Cilic – Benoit Paire

  •  M.Cilic este un croat in varsta de 31 de ani aflat pe pozita 39 ATP, cea mai proasta pozitie in clasamentul ATP din anul 2007 si pana acum. Cilic s-a aflat 3 ani la rand in top 10 (2016,2017,2018). In anul 2019 acesta a jucat 41 de meciuri, castigand 22 dintre ele si pierzand 19. Pe hard a castigat 15 meciuri din 28 jucate in total. Un an foarte slab pentru croat, dar pare ca in anul 2020 o sa fie unul destul de bun pentru el. 4 meciuri a juat Cilic in 2020, castigand 3 si pierzand unul singur. Cilic are si 18 turnee castigate in palmares, cel mai important dintre ele fiind US OPEN in anul 2014.
  •  Paire este un Francez in varsta de 30 de ani aflat pe pozitia 21 ATP, a2-a cea mai buna din cariera sa,cea mai buna clasare a sa  fiind locul 19, in 2015. Francezul a castigat 9 titluri in cariera, 3 titluri ATP si 6 titluri challenger (toate cele 3 titluri castigate ATP sunt pe zgura , suprafata lui preferata). Benoit a jucat 9 meciuri in acest an, castigat 7 si a pierdut  2. Cea mai importanta victorie din acest an este impotriva lui Hurkacz. In primul tur la AUS Open, Francezul a trecut de Stebe (3-2), o victorie grea, muncita, dar cu multe lacune in joc. Si-a pierdut de multe ori concentrarea si a facut nu mai putin de 12 duble greseli. Paire a oferit si 16 mingi de break adversarului. De cealalta parte Cilic a fost foarte solid in joc, nu i-a dat nici cea mai mica sansa lui Moutet, trecand de acesta cu 3-0. Cilic i-a oferit adversarului sau 4 mingi de break, acesta salvand 3 dintre ele.                               

Cu un procentaj de 83% a punctelor castigate pe primul serviciu, Cilic este mare favorit, avand si aceasta arma. Cilic este jucatorul mai solid, atat mental cat si ca stil de joc, fapt pentru care ma astept ca Paire sa cedeze in fata Croatului.

 

VEZI BILETUL ZILEI DIN FOTBAL

Guido Pella – Gregoire Barrere

  • Guido Pella, locul 25 in clasamentul ATP este un jucator in mare parte de zgura, drept dovada fiind turneele castigate de argentinian pana in acest moment.Pe hard, nu are rezultate notabile insa a reusit sa faca fata cu succes meciurilor, fiind un jucator foarte bun la retur si avand un serviciu mai mult decat decent.Vine dupa 2019 bun, reusind sa ajunga in sferturi la Wimbledon.Pe zgura, suprafata lui preferata, a reusit 21 de victorii si 9 infrangeri si a castigat turneul de la Sao Paolo.Anul acesta vine dupa participare in cadrul turneului ATP Cup, unde a castigat impotriva lui Cilic si Majchrzak, pierzand in fata lui Novak si Khachanov.In precedentul tur a trecut fara prea mari probleme de John Patrick Smith, posesorul unui wildcard in acest an la Australian Open.
  • Gregoire Barrere este un francez in varsta de 25 ani, locul 84 in clasamentul ATP.Vine din circuitul Challenger,acolo unde are si doua turnee castigate in 2019, la Quimper si Lille(ambele pe suprafata dura in sala).Anul acesta a jucat 7 partide, la Doha, Adelaide si Australian Open, reusind sa castige 5 dintre acestea si pierzand doar in fata lui Querrey si Chardy.In precedentul meci, francezul a trecut greu de Sfwat, dupa 3 tiebreak-uri lungi, meci in care a avut mari probleme la serviciu.

Mizez cu mare incredere pe argentinian in acest meci,este mult mai bun atat la retur cat si la serviciu decat Barrere.De asemenea, Pella  are si experienta turneelor mari de partea sa, sigur va sti sa trateze mult mai bine momentele importante ale partidei si avanseze in turul urmator.

PARIAZA COTA 2 LA BETANO CU 100% BONUS PANA LA 500RON!