Cota 2 din tenis – 03.01.2020 – GNT Tips

ponturi tenis

Cota 2 din tenis – 03.01.2020: Salutare, ca sa ne incalzim pana la Australian Open am spus sa incercam o cota de 2.03 din oferta celor de la Betano.

Colegii mei, Alex Iacob si Danut Cristian Minea impreuna cu mine ne-am gandit la aceste doua recomandari care speram sa va dubleze banii.

In primul rand, Alex si cu Cristian au fost de acord ca Goffin ar fi o recomandare buna pentru meciurile de noapte.

Alex Iacob: “Goffin a incheiat anul 2019 pe locul 11 in clasamentul ATP, reușind sa obțină 38 de victorii si 28 de infrangeri meciurile sale.

Nu a castigat nici un titlu in 2018, fiinca a inceput destul de slab anul. Însă spre sfârșit si-a intrat in mana si a reusit sa ajunga in finala la Cincinnati, in optimi la US Open, in sferturi la Wimbledon si in finala la Halle. ”

Danut Cristian Minea : “Goffin il conduce cu 3-0 la meciurile directe pe Radu Albot.

David are si o medie foarte buna de victorii impotriva jucatorilor de “mana dreapta”. Acesta a castigat 220 de partide si a pierdut 148 impotriva jucatorilor ce lovesc forheandul cu mana dreapta ”

Razvan: “Personal, voi merge pe marge pe mana unui over la partida dintre Nick Kyrgios si Jan-Lennard Struff. Faptul ca australianul joaca acasa, e un semn pozitiv. De multe ori l-am vazut cum isi bate joc cand nu are chef.

Totusi, in fata fanilor de acasa, e mai greu. Faptul ca a fost scos din circuit timp de 16 saptamani poate sa ii fi afectat putin forma. Are in fata un jucator care serveste foarte bine si cu siguranta ii va pune probleme reale lui Nick.

Consider ca overul e cea mai buna varianta aici, un over 20.5 ”

Poti juca aceste recomandari la Betano unde poti incasa un bonus de 500 RON la prima depunere!