Cota 2 din preliminariile Europa League 22.08.2019

430
Cota 2

Cota 2 din preliminariile Europa League 22.08.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din preliminariile Europa League.

Oferta din ultima perioada nu mi-a oferit satisfactie, asa ca am ales sa nu postez, insa astazi avem foarte multe partide interesante ce se vor desfasura in preliminariile Europa League, asadar, o sa ne folosim de inspiratia pentru a mai bifa o cota de 2. Dupa ziua de astazi o sa pregatesc lista cu recomandari si biletul pentru weekend.

O sa incepem tare cu partida dintre FCSB si Guimaraes, acolo unde ma astept sa avem parte de un meci deschis cu foarte multe ocazii de poarta. Fara gol primit in cele patru meciuri jucate in sezonul 2019/20 de Europa Legue, Guimaraes este un adversar mai mult decat periculos. Punand acest lucru si pe seara absentelor din lotul vicecampioanei Romaniei, lucrurile ar putea sa se inrautateasca. Una peste alta, o echipa cu absente si cu probleme defensive este clar expusa si aici cred ca lusitanii vor face diferenta.

PRONOSTICURI EUROPA LEAGUE – CLICK AICI>>>

FC Copenhaga este mult peste adversara sa, fiind favorita certa la accederea in grupe. Tinand cont de faptul ca joaca acasa, campioana Danemarcei nu ar trebui sa intampine dificultati. Asadar, ne asteptam ca in aceasta confruntare sa isi rezolve in mare parte calificarea, de aceea mizam pe faptul ca se va impune fara probleme.