Cota 2 din hochei 12.11.2019

Hochei

Cota 2 din hochei 12.11.2019

În această seară, începând cu ora 18:00, Yunost Minsk și Red Bull Munich se luptă în cadrul optimilor de finală a Ligii Campionilor la hochei.

Informații meci:

  • Minsk a reușit să producă marea surpriză a acestei competiții și să se califice în această fază. Dintr-o grupă din care mai făceau parte Trinec, Pelicans și Lausanne, echipa din Belarus a încheiat stagiunea pe poziția secundă, 9 puncte acumulate, la un singur punct diferență față de locul 3, ocupat de cehi, 3 victorii și 3 înfrângeri fiind rezultatele obținute. Maltsev a fost unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, reușind să acorde 6 pase decisive și să marcheze de două ori, calități care nu se regăsesc și în campionat, acolo unde rusul are doar 3 goluri marcate și două pase decisive înregistrate în cele 13 confruntări din care a făcut parte. Igor Brikun și Yan Shelepnyov se luptă pentru postul de portar, ambii fiind apărători extrem de slabi. Posibil să fiți influențați de numeroasele rezultate pozitive pe care echipa din Belarus le deține în palmares. Nivelul de joc din acest campionat este sub mediocru, majoritatea echipelor deținând în lot jucători de mâna a 3-a, poate chiar mai rău.
  • De cealaltă parte, Munchen a defilat în grupa G a acestei competiții, ocupând prima poziție, 12 puncte acumulate, 4 victorii și două înfrângeri fiind rezultatele obținute. Din această grupă făcând parte Farjestad, Ambri-Piotta și Bystrica, suedezii fiind singura echipă care le putea punea probleme. Din păcate, niciun jucător din lotul pus la dispoziție de Dan Jackson nu a reușit să se remarce foarte mult. Nemții se descurcă excelent și în campionat, prima poziție ocupată, la 12 puncte diferență față de locul secund. Dețin în lot jucători cu foarte mare experiență, precum Voakes, Ehliz sau Bourque, care oricând pot conta decisiv în deznodământul confruntării de astăzi. Aus den Birken Danny și Kevin Reich se luptă pentru postul de portar, Danny plecând fără dar și poate cu prima șansă. Cele două formații s-au întâlnit doar de două ori până în prezent, ambele confruntări având loc anul trecut. Munchen a reușit să se impună de fiecare dată, scor 0-3, scor 4-3.

CELE MAI MARI COTE DIN HOCHEI SI BONUS INSTANT>>>