Cota 2 din hochei 05.11.2019

Hochei

Cota 2 din hochei 05.11.2019

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu. După două săptămâni în care nu am oferit niciun pronostic, astăzi m-am decis să pun capăt acestei perioade de pauză cu un pronostic din NHL. Din lipsă de timp, cota 2 este singurul proiect pe care eu am să-l abordez în continuare. Mult succes!

Uefa Champions League

INFORMATII SI PONTURI DIN UEFA CHAMPIONS LEAGUE>>>

Philadelphia Flyers – Carolina Hurricanes

Informații meci:

  • Situația ,,monștrilor” este una extrem de delicată. După 13 confruntări susținute, Flyers se situează pe a 10-a poziție în clasament, 14 puncte acumulate, 6 victorii și 7 înfrângeri fiind rezultatele obținute. În momentul de față, Lindblom este principalul marcator al echipei, 7 goluri marcate, urmat de Konecny, cu 6 goluri. Pentru duelul din această seară, Alain nu se poate baza pe serviciile lui Laughton, jucător indisponibil de 4 etape. Pentru postul de portar, Brion Elliott și Carter Hart sunt cei doi jucători disponibili pentru acest post. Rămâne de văzut cine va fi desemnat titular pentru acest duel. Ambii dețin medie de sub 91% procentaj apărare, aproximativ 3,15 goluri încasate per meci, extrem de mult. Sunt o echipă destul de agresivă, totalul minutelor de penalizare regăsindu-se între 8-12. Nu sunt foarte periculoși când vine vorba de power-play, 12 goluri marcate în acest sezon din această postură.
  • De cealaltă parte, Carolina se află pe a 5-a poziție în campionat, 19 puncte acumulate în cele 14 meciuri susținute, 9 victorii și 5 înfrângeri fiind rezultatele obținute. Hamilton, Svechnikov și Haula sunt cei mai în formă jucători ai echipei. Martinook este în continuare accidentat, doar 4 meciuri susținute în acest sezon, timp în care a reușit să trimită doar o pasă decisivă. După cele 5 goluri încasate în meciul cu Jersey, Reimer se va afla mai mult ca sigur pe banca de rezerve, urmând a fi înlocuit de Mrazek, portar excepțional care asigură o doză ridicată de încredere echipei. Nu sunt o echipă precaută, majoritatea confruntărilor din care fac parte se soldează cu un număr ridicat al minutelor de penalizare. Marchează aproximativ un gol per meci din postura de echipă în power play. Pronosticul meu pentru acest duel este: victorie Carolina Hurricanes în timp regulamentar. Am reusit sa gasesc cea mai mare cota de pe piata, iar acest lucru reprezinta un avantaj pentru noi. Dai click pe meci ca sa poti incasa bonusul instant de 500 RON!

PLASEAZA COTA 2 SI INCASEAZA BONUSUL INSTANT>>>