Cota 2 din fotbal – 31.10.2020

Cota 2 din fotbal
sursa foto Facebook

Cota 2 din fotbal – 31.10.2020

Colegul meu Gabriel a ales sa evite astazi marile favorite ale Europei. Desi evolueaza Chelsea, Liverpool, Manchester City, Bayern, Barcelona sau Real Madrid – optiunile sunt altele.

Cota 2 din fotbal

Pentru primul eveniment, este vorba de Club Brugge care evolueaza pe teren propriu. Gazdele primesc vizita celor de la Mechelen, care au inceput slab acest sezon. Pe langa evolutiile modeste, echipa are nu mai putin de 10 absente din pricina Coronavirus! Vorbim asadar de o formatie decimata, ce se deplaseaza pe un stadion foarte greu. Va reusi Mechelen sa reziste la Brugge? Ramane de vazut.. insa este putin probabil.

In ceea ce o priveste pe Atalanta, ei bine misiunea echipei se anunta una dificila. Crotone este o formatie ambitioasa si a dovedit-o in partidele cu Juventus si Cagliari. Tocmai de aceea, golurile oaspetilor par mai indicate decat un solist. Nu ar trebui sa ne mire un egal spectaculos cu multe reusite. Zapata & co. au uimit intreaga Europa in ultimii 2 ani, ducand formatia din Bergamo in topul Italiei. Apetitul ofensiv al echipei este unul incredibil, iar pronosticul are sanse de reusita chiar in prima repriza.

PARIAZA ACUM BILETUL ZILEI SI PROFITA DE UN PACHET DE BUN VENIT!

Nu uita de faptul ca pe site-ul comunitatii GNT gasesti toate avancronicile partidelor importante de astazi. Mult succes!