Cota 2 din fotbal 31.05.2020

Cota 2

Cota 2 din fotbal 31.05.2020

Salutare tuturor prieteni. Cota 2 din fotbal revine in atentia noastra, dupa ce ieri am reusit sa obtinem un profit frumos.

Lucrurile au mers foarte bine ieri, astfel am reusit sa bifam cota 2 din fotbal, un bilet format din evenimentele pe care le-am analizat in GnT Live Session, emisiune ce poate fi ascultata in fiecare vineri de la ora 20:00.

Bundesliga, Germania
01 iunie 2020
1. FC Köln20:30RB Leipzig

Desi oferta arata din ce in ce mai bine, astazi ne vom baza din nou pe cele doua ligi din Germania. Totusi, asteptam cu entuziasm partidele din Premier League, La Liga si Seria A.

Borussia Monchengladbach vs Union Berlin

Gladbach nu a inceput prea bine dupa aceasta pauza competitionala si s-a observat faptul ca jucatorii sunt putin scosi din ritm. In ultima etapa acestia nu s-au descurcat prea bine pe terenul celor de la Bremen. Acestia au bifat a doua etapa fara succes, asa ca astazi singura optiune este victoria. In plus, Gladbach are de luat o revansa in fata celor de la Union Berlin dupa acel 0-2 din tur.

Pe cealalta parte se observa faptul ca Union Berlin este o echipa slabita. In ultimele 5 partide nu au reusit nicio victorie. In plus, in ultima etapa a remizat pe terenul celor de la Mainz, scor 1-1, desi au avut timp de 45 de minute un om in plus pe gazon.

Hamburger SV – Wehen

Hamburger a suferit o infrangere foarte dureroasa in ultima etapa din Bundesliga 2. Acestia au pierdut in fata celor de la Stuttgart, scor 3-2, astfel au pierdut pozitia a 2-a din clasament. Gazdele trebuie sa demostreze astazi ca nu au pe degeaba al doilea cel mai bun atac din campionat. Este partida potrivita pentru a obtine o victoria de moral si pentru a conta in continuare in lupta pentru promovare.

Plaseaza acum cota 2 si profita de cele mai bune cote din online – Incaseaza bonusul instant de 100% la prima depunere si adauga un plus contului tau>>>>