Cota 2 din fotbal 30.12.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 30.12.2020

Salutare tuturor prieteni! Pentru astazi vreau sa va prezint ultima cota 2 din fotbal din acest an. Asadar, anul 2020 se incheie cu acelasi proiect ce a reusit sa ne aduca multe satisfactii.

Se observa faptul ca a fost o perioada mai speciala si ca nu fost prea activ. Sunt zile in care trebuie sa ai vedere alte lucruri. Inca odata ma repet, pariurile trebuie sa ramana la nivel de hobby sau pasiune. Altfel stricam lucrurile si nu ne dorim sa facem asta pentru ca este un domeniu frumos. Pentru anul ce vine, vreau sa va urez ”La multi ani” si multa sanatate voua si celor dragi. #GnTpower

VEZI AICI TOATE PONTURILE DIN PREMIER LEAGUE>>>

Cota 2 din fotbal – Ne bazam pe favorite!

Tottenham vs Fulham

  • Betano o da ca mare favorita pe trupa lui Jose Mourinho, avand o cota de 1.50 pentru victorie. Se observa clar faptul ca Tottenham este intr-o scadere de forma si a ca nu a reusit sa castige. Egalul cu Wolves a fost a 4-a etapa in care nu au reusit sa castige cele 3 puncte puse in joc. In plus, nu au reusit sa faca fata in meciurile tari cu Liverpool, respectiv Leicester.
  • Pe cealalta parte Fulham vine dupa o serie de 4 remize in care a reusit sa marcheze doar 2 goluri. Echipa se afla in zona rosie a clasamentului si problemele sunt din ce in ce mai mari. Imi este greu sa cred ca vor putea face fata intr-un asemenea duel cu Son si Kane dornici de a marca.

St. Mirren vs Rangers

  • Rangers nu se poate compara cu nimeni in acest sezon, fiind lider autoritar in Scotia. Echipa lui Gerrard a reusit sa acumuleze 56 de puncte in cele 20 de etape disputate. Practic nu au nicio infrangere in campionat, in schimb au reusit 18 victorii si 2 rezultate de egalitate. De mentionat ca Celtic are cu 3 meciuri mai putin, astfel ca Rangers nu poate opri motoarele.
  • Echipa trebuie sa ramana la fel de concentrata pentru a pune mana pe trofeul de campioana. St. Mirren se afla pe locul 7 cu 3 victorii in ultimele 5 etapa, insa imi este greu sa cred ca se pot compara cu Rangers.

INCASEAZA ACUM 500 RON BONUS>>>

Cota 2 din fotbal 30.12.2020

Citeste si..

Ai 25 RON bonus la verificarea contului. Fără depunere, doar în decembrie