Cota 2 din fotbal 26.10.2019

Cota 2 din fotbal 28.08.2020

Cota 2 din fotbal 26.10.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal ce se va baza pe numarul de goluri.

Ieri am reusit sa bifam primele doua meciuri de pe biletul de weekend, asa ca avem un moral bun si speram ca aceste doua zile sa fie unele profitabile pentru noi. Pentru astazi am decis sa ma bazez pe goluri, astfel am selectat doua campionate in care avem parte de foarte mult spectacol. Foarte important este sa bifam si cele mai mari cote de pe piata, asa ca o puteti face si voi aici. – VEZI OFERTA!

Discutam despre meciul dintre Freiburg si RB Leipzig, partida ce se va desfasura in etapa a 9-a din Bundesliga. Doua echipe ce presteaza un fotbal ofensiv, asa ca o luam aceasta partida in calcul pentru biletul nostru. Trupa lui Nagelsmann vine dupa o victorie importanta in Uefa Champions League, acolo unde s-a impus pe teren propriu in fata celor de la Zenit, scor 2-1. Pe cealalta parte Freiburg revine pe teren propriu dupa ce in ultima etapa a pierdut in fata celor de la Union Berling, scor 2-0.

A doua partida vine din Eredivisie, un alt campionat de care putem profita daca suntem atenti. Este adevarat ca un campionat ofensiv, insa poti sa ai neplacerea de a nimeri fix meciurile de under, asa ca trebuie multa inspiratie.

Vitesse in acest sezon presteaza un fotbal de calitate si ofera senzatia ca se poate lupta pentru prima pozitie cu PSV si Ajax. Pe plan ofensiv echipa arata foarte bine, avand 22 de goluri marcate in cele 10 etape desfasurate, iar in ultima etapa s-a impus categoric in fata celor de la Venlo, scor 4-0.

Pentru Den Haag lucrurile nu arata deloc bine, fiind pe loc retrogradabil si cu 5 infrangeri consecutive. In ultima etapa aceastia au pierdut in fata celor de la Zwolle, scor 3-1. Nu ma astept ca Den Haag sa faca vreo surpriza, mai ales ca diferenta in acest moment intre cele doua echipe este foarte mare.

PLASEAZA COTA 2 SI AI BONUS 100% LA PRIMA DEPUNERE>>>