Cota 2 din fotbal 23.09.2019

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 23.09.2019

Salutare tuturor prieteni. Inceputul de saptamana trebuie sa fie unul pozitiv, asa ca speram sa bifam cota 2 din fotbal.

Trebuie sa recunoastem ca weekendul nu a fost unul excelent, desi am avut cateva reusite pe lista cu recomandari din fotbal, plus alte pronosticuri pe care le-am bifat, insa este prea putin. Aseara am asistat la nesimtirea celor de la Lyon in fata celor de la PSG. Antrenorul Sylvinho a decis sa se apare timp de 90+3 de minute in fata celor de la PSG, de parca Lyon era o echipa de Liga a 4-a, iar jocul se disputa in deplasare. Umilinta a fost si mai mare pentru ca cel mai fluierat jucator de pe teren, Neymar, a reusit sa marcheze un gol senzational in minutul 90. Nu trebuie sa fii expert in fotbal ca sa iti dai seama ca PSG-ul este cu o clasa peste toate echipele din Franta. Din acest motiv nu pot sa inteleg de ce antrenorul celor de la Olympique a decis sa se apere pe teren propriu timp de 90 de minute cu tot efectivul. Fara probleme putea sa adopte o alta tactica pentru a surprinde in acest meci, mai ales ca din garnitura PSG-ului au lipsit foarte multi jucatori importanti. Aceasta gandire de echipa mica a fost taxata de catre suporteri si cu siguranta o sa fie o lectie pentru antrenorul Sylvinho.

Uneori experienta nu te ajuta pentru ca dai de astfel de antrenori ce decid ca vor sa distruga un meci, asadar, soarta unui meci se poate schimba intr-o secunda si este foarte greu sa anticipezi ceea ce se poate intampla.

Pentru astazi ne vom baza in totalite pe numarul de goluri din doua confruntari interesante. Prima confruntare vine din Liga 1, acolo unde Viitorul si Poli Iasi se vor infrunta. Gasim sperante si intr-un meci din Olanda 2. Am cautat sa obtin cele mai bune cote pentru biletul nostru si am reusit sa le gasesc aici ( vezi oferta).

ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU>>>