Cota 2 din fotbal 23.08.2019

2230
Cota 2

Cota 2 din fotbal 23.08.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va prezint cota 2 din fotbal, avand la baza numarul de goluri din doua partide.

Iata ca am revenit in weekend dupa o saptamana in care nu am fost foarte activ, insa sunt pregatit sa analizez cu atentie fiecare partida si sa pregatesc pe langa cotele de 2, o lista cu recomandari extrem de interesanta. Pentru astazi am optat sa ma bazez in totalitate pe numarul de goluri si sa nu ma complic. Ma bazez pe forta ofensiva a celor de la Dortmund, chiar daca joaca in deplasare, iar al doilea meci vine din La Liga, acolo unde Granada o infrunta pe teren propriu pe Sevilla.

Sevilla este favorita, fiind ce-i drept o echipa mai puternica. Granada a stralucit insa in prima etapa, marcand de patru ori in deplasarea de la Villarreal. Jucand si pe teren propriu, ne asteptam sa marcheze, asa ca vom lua in considerare un pariu ce prevede reusite la ambele porti.

De aproape cinci luni nu a mai terminat Dortmund la egalitate sau a pierdut vreun meci. Atat in pregatire, cat si in meciurile oficiale, Borussia si-a pus la punct adversarii intalniti. Koln nu este o echipa de temut, fapt pentru care din start ma astept sa primeasca cel putin un gol, insa per total ma astept ca echipa lui Favre sa faca spectacol.

BONUS 500 RON PENTRU PRIMUL PARIU IN WEEKEND – JOACA ACUM>>>