Cota 2 din fotbal 18.01.2020

Cota 2

Cota 2 din fotbal 18.01.2020

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Astazi vom incerca sa evitam surprizele si ne vom baza pe soliste pe cota 2 din fotbal.

Intr-un weekend cu atatea evenimente interesante este foarte greu sa faci alegerile perfecte. Pe langa analiza si experienta, ai nevoie de foarta multe inspiratia, insa noi astazi vom incerca sa ne bazam pe doua formatii aflate in forma maxima. Putin mai jos gasiti optiunele mele, iar daca va ofera incredere va invit sa le plasati. Bafta tuturor si fara excese!

FREEBET PENTRU LUPTA DINTRE MCGREGOR vs COWBOY>>>

Am luat in calcul pentru astazi duelul dintre Lazio si Sampdoria, doua formatii ce au obiective diferite. In acest moment lui Simone Inzaghi se afla pe pozitia a 3-a in clasament, iar acest lucru nu este intamplator. Lazio a reusit sa bifeze 5 victorii consecutive in campionat, iar asa a ajuns pe locul de Uefa Champions League. O contributie foarte mare pentru aceasta perioada a avut golgheterul Ciro Immobile, un atacant fantastic ce a reusit sa marcheze nu mai putin de 20 de goluri in Seria A.

In Bundesliga, avem confruntarea dintre RB Leipzig, liderul actual si Union Berlin, o echipa de jumatatea clasamentului. Julian Nagelsmann a reusit sa o transforme de Leipzig in acest sezon si asta putem observa daca ne uitam la golaverajul echipei. Cel mai bun atac si cea mai buna aparare din Bundesliga cu 48 de goluri marcate si doar 20 de goluri primite in cele 17 etape disputate. Pe teren propriu au reusit sa bifeze 4 victorii consecutive si ne asteptam ca astazi sa o bifeze pe a 5-a.

Plaseaza cota 2 si incaseaza bonusul instant de 500 RON la prima depunere>>>