Cota 2 din fotbal 17.08.2019

Cota 2

Cota 2 din fotbal 17.08.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Va propun prima cota de 2 din acest weekend, avand la baza doua partide extrem de interesante.

Ma bucur ca ieri am reusit sa bifam cota 2, desi am avut putin noroc cu Bayern Munchen, insa dupa ce m-am uitat pe rezultate, pot sa spun ca am fost foarte inspirat. Astazi ne vom baza din nou pe formatii ce vor debuta in noul sezon din Bundesliga, respectiv La Liga.

O sa ii vedem la treaba pe cei de la Dortmund, o echipa ce arata foarte bine in acest sezon, iar acest lucru l-am observat si in meciul castigat din Super Cupa Germaniei. Continuitatea si faptul ca Lucien Favre a avut pentru prima ocazia sa faca pregatirea cu Borussia Dortmund. Acestea sunt doua elemente de bun augur. Sub comanda antrenorului elvetian, Reus&Co. au dat o replica incredibila. Atat in amicale, cat si in meciuri oficiale, galben-negrii s-au impus in ultimele lor zece dueluri.

Pe cealalta parte Celta Vigo reprezinta in continuare o nuca tare pe teren propriu pentru orice echipa, chiar daca astazi vorbim despre Real Madrid. Dupa performantele foarte slabe, Florentino Perez a fost nevoit sa “sparga” banca si sa achizitioneze jucatori de top. I-a adus pe Militao, Jovic, Mendy si Hazard, cel din urma accidentandu-se, asa ca nu va juca.

PROFITA DE 500 RON BONUS IN WEEKEND –  PLASEAZA UN BILET>>>