Cota 2 din fotbal 16.11.2019

Cota 2

Cota 2 din fotbal 16.11.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Revenim cu cota 2 din fotbal, iar astazi ne vom baza pe doua favorite.

Nu cred ca sunt prea multe de zis dupa ziua de ieri, o noua zi neagra in istoria nationalei Romaniei. Din pacate selectionerul Cosmin Contra nu a reusit nici de aceasta data sa aleaga jucatorii potriviti si sa impuna o tactica prin care sa castigam si noi in fata unui adversar important. Aseara am fost foarte suparat si nu datorita faptului ca am avut noi pe bilet un pronostic ( GG), ci datorita faptului ca nu am vazut nimic din partea jucatorilor din teren. Aseara am fost din nou treziti la realitate si ni s-a aratat cam pe unde in acest sport atat de iubit, numit fotbal.

Mergem mai departe pentru ca nu am avut noi de pierdut prea mult, insa nationala a suferit un nou esec usturator. Sincer va zic, nu aveam niciun regret daca Romania castiga cu 2-0, 3-0, insa eram sigur ca o sa primim un gol, dar nu ma asteptam la o asa abordare din partea baietilor nostri.

Pentru astazi am pregatit cota 2 din fotbal si ne vom baza pe doua echipe ce isi doresc cu adevarat sa joace la Campionatul European 2020. Discutam aici despre Croatia, echipa ce o va infrunta pe Slovacia acasa, dar si despre meciul pe care Tara Galilor trebuie sa il castige in Azerbaijan.

ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU – JOACA ACUM>>>