Cota 2 din fotbal 11.12.2020

Biletul Zilei Cota 2 15.12.2020

Cota 2 din fotbal 11.12.2020

Salutare tuturor prieteni! Proiectul in cota 2 din fotbal revine odata cu revenirea campionatelor. Suntem optimisti pentru ca in weekendul trecut, am reusit sa avem parte de rezultate frumoase.

Saptamana trecuta am reusit sa bifam consecutiv 3 bilete in cota 2 din fotbal. Procentajul castigator a fost per total foarte bun, asadar, suntem increzatori. Rezultatele din Uefa Champions League nu fost cele dorite, asa ca ne vom concentra pe acest weekend. Am selectat din oferta doua partide foarte interesante.

Cota 2 din fotbal – Reuseste Genk o noua victorie in Jupiler League?

Anderlecht vs Genk

  • Gazdele se afla pe locul 8 in clasament si nu a mai reusit sa castige de 4 etape. In cele 15 etape disputate au reusit sa obtina 23 de puncte.
  • Pentru acest meci, Anderlecht nu se poate baza pe 7 jucatori din cauza accidentarilor.
  • Genk este liderul din Jupiler League si a reusit o serie de 7 victorii consecutive. Are al doilea cel mai bun atac din Belgia. In toate aceste victorii a reusit sa marcheze de fiecare data minim 2 goluri. In ultima etapa a reusit sa o invinga pe Antwerp cu scorul de 4-2.
  • Cu siguranta ne asteapta un meci interesant, insa in acest meci am decis sa ma bazez pe forma de moment a celor de la Genk.

FC Jong Utrecht vs Excelsior

  • Cele doua formatii sunt vecine in clasament, insa Utrecht are un meci in minus. Forma de moment este una asemanatoare. Ambele echipe vin dupa doua infrangeri consecutive in campionat.
  • Jong Utrecht a pierdut in ultima etapa cu Almere, scor 4-1. Nici macar pe teren propriu nu se poate lauda cu rezultate pozitive. In cele 8 etape disputate pe arena proprie au pierdut 5 partide.
  • Pe cealalta parte, Excelsior a pierdut in ultima etapa, scor 2-3. Totusi, are in continuare un golaveraj pozitiv. Echipa a reusit sa marcheze 30 de goluri in cele 15 etapa disputate in Eerste Divisie.
  • Sunt singur ca o sa ne astept un meci cu foarte multe faze de poarta. Daca echipele vor fi inspirate la finalizare, pronosticul nostru o sa fie castigator.

PLASEAZA ACUM COTA 2 CU 500 RON BONUS INSTANT>>>

Cota 2 din fotbal 12.12.2020

Citeste si..

Grupa Romaniei U21 la EURO 2021