Cota 2 din fotbal 10.09.2019

1917
Cota 2

Cota 2 din fotbal 10.09.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza 3 evenimente.

Ieri am reusit din nou sa bifam cota 2, astfel am ajuns la 4 consecutiv castigatoare. Pentru astazi trebuie sa recunosc ca oferta este putin cam slaba, iar cotele nu ne ajuta deloc. Am reusit totusi sa aleg 3 evenimente din oferta pentru a forma cota 2 din fotbal. Astazi ne vom baza pe echipele ce au nevoie de victorie pentru ca situatia din clasament este una complicata.

Turcia se afla intr-o lupta deschisa pentru calificare cu Islanda si campioana mondiala Franta. Dupa 5 etape acestia au reusit sa obtina 12 puncte, fiind pe loc de calificare in acest moment. Turcia nu isi permite sa piarda cele 3 puncte asa ca ma astept sa se impuna din nou in fata Moldovei.

Franta are o misiunea usoara in fata Andorrei si cred ca in acest meci discutam doar despre cate goluri poate marca trupa lui Didier Deschamps. Dupa 5 etape disputate Franta ocupa prima pozitie in grupa H cu 12 puncte datorita golaverajului.

Dupa 4 etape disputate Serbia se afla pe pozitia a 4-a in grupa B, iar in ultima confruntare au pierdut in fata Portugaliei, scor 2-4, un meci in care s-a observat ca Serbia are foarte multe probleme pe care ar trebui sa le puna la punct. Victoria din aceasta seara este obligatoria, asta daca sarbii isi doresc sa mai conteze in calculele calificarii.

PLASEAZA ONLINE BILETUL SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>