Cota 2 din fotbal 1.06.2020

Cota 2

Cota 2 din fotbal 1.06.2020

Salutare tuturor prieteni. Avem la dispozitie o luna noua pentru proiectul nostru, cota 2 in fotbal.

Rezultale din acest weekend au fost excelente si trebuie sa ne bucuram pentru ca lucrurile revin usor la normal. Motivul principal de bucurie il reprezinta plusul din conturile noastre. In emisiunea de vineri am reusit sa anticipez corect toate partidele din Bundesliga, mai putin cea care se va desfasura astazi. Speram ca rezultatele de astazi sa fie de partea noastra si sa bifam a 3-a cota de 2 consecutiv castigatoare.

GnT Live Session – Vineri – Ora 20:00>>>

Bundesliga, Germania
06 iunie 2020
Bayer Leverkusen15:30Bayern München

Vikingur Reykjavik – Stjarnan Gardabae

Astazi avem parte o partida amicala foarte interesanta pe care o regasim si in oferta celor de la Betano. Ieri am reusit sa profit pe LIVE pe singura partida ce se desfasura intre doua echipe din Islanda. Este clar ca ne vom baza pe statistica dintre cele doua formatii si ca analiza pica pentru aceasta partida. Totusi, meciurile directe, dar si ultimele partide din clasament imi ofera incredere ca vom vedea un nou meci spectaculos.

FC Koln – RB Leipzig

Lucrurile nu merg prea bine pentru Koln, desi in partiele recenta am avut parte de foate multe goluri marcate. Totusi, acestia au bifat a 4-a etapa in care nu au castigat. In runda precedenta au pierdut pe terenul celor de la Hoffenheim, scor 3-1. Un lucru pozitiv este ca au reusit sa marcheze minim un gol in ultimele 15 partide oficiale.

Pe cealalta parte regasim o echipa cu pretentii in Bundesliga, o formatie ce se lupta pentru un loc de Champions League. Dupa rezultatele din ultima etapa, RB Leipzig a cazut pe pozitia a 5-a in clasament, astfel o victorie astazi devine obligatorie. In ultima etapa acestia au remizat pe terenul celor de la Hertha, scor 2-2.

Plaseaza acum cota 2 si profita de cele mai bune cote din online – Incaseaza bonusul instant de 100% la prima depunere si adauga un plus in contul tau>>>