Cota 2 din fotbal – 09.11.2020

Cota 2 02.12.2020

Cota 2 din fotbal – 09.11.2020

Salutare tuturor! In ultima perioada, proiectul pe cota 2, a performat excelent si de pe urma lui, majoritatea dintre voi ati castigat. Urmarim sa producem calitate chiar si in zilele mai slabe din punct de vedere al ofertei.

Desi meciurile de astazi nu sunt la fel de atractive precum cele din weekend, oferta caselor de pariuri online este bogata si ne putem inspira pentru a va oferi cota 2. Am selectat atent meciurile si incercam sa nu ne pripim astfel incat sa bifam o alta cota 2 castigatoare!

Cota 2 din fotbal – 09.11.2020 – Meciurile zilei

UTA Arad vs Gaz Metan Medias

UTA Arad trece printr-o perioada foarte buna, avand 5 meciuri consecutive fara infrangere in campionat. Acestia au castigat de 3 ori si au remizat de 2, insa parcursul lor a capatat o nota pozitiva. Cu o victorie in aceasta seara, aradenii ar urca pe locul 4, deasupra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe si in spatele CFR-ului.

Gaz Metan Medias, are un parcurs oscilant, clasandu-se pe un modest loc 12 inainte de aceasta partida. In ultimele 5 meciuri, au 3 infrangeri, un egal si o victorie. Victoria a fost si surpriza etapei anterioare, 1-2 pe terenul celor de la CFR Cluj. In cazul in care Gaz Metan Medias ar castiga aceasta partida, ar acumula 13 puncte si ar urca pe locul 9.

Pogon Szczecin – Podbeskidzie

Pogon vine dupa o serie de 6 meciuri fara infrangere in campionat. Acestia au legat 4 victorii si 2 egaluri, ce a propulsat echipa pana pe locul 4 in campionat. Au alte 2 meciuri in minus, astfel incat ar putea urca aproape de liderul ligii poloneze, Rakow. De notat si faptul ca Pogon are cea mai buna defensiva in primele etape din Ekstraklasa, doar 4 goluri primite.

Podbeskidzie se afla pe locul 14, cu doar 5 puncte acumulate pana acum. In ultimele 5 partide au o singura victorie, Stal Mielec, echipa de pe locul 15. Au cea mai slaba defensiva, primind 21 de goluri in cele 8 partide disputate inainte de meciul cu Pogon.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si incaseaza instant 500 RON bonus – Joaca alaturi de mine si profita de cele mai mari cote din domeniul online>>>