Cota 2 din fotbal 08.12.2019

Cota 2

Cota 2 din fotbal 08.12.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru cota 2 de astazi din fotbal o sa va propun doua evenimente interesante.

Ieri am reusit din nou sa bifam cota 2, iar acest lucru ma bucura foarta tare. Imi doresc sa avem parte de o luna excelenta pe acest proiect, iar profitul sa fie unul foarte bun. Trebuie sa mentionam ca in orica caz procentajul castigator a fost de partea noastra. Daca o sa stati si o sa analizati fiecare bilet sau recomandari o sa vedeti ca asa este. Am decis ca in loc de lista cu recomandari sa oferim bilete in cota mai mare, asta nu inseama ca voi nu va puteti alege din acele recomandari, dar stiti deja cum merge treaba pentru ca am avut foarte multi castigatori in ultima perioada.

Astazi am gasit meciuri foarte echilibrate in oferta, asa ca selectiile mele sunt destul de interesante. Am decis sa ma bazez pe un duel interesant din Seria A, acolo unde vad goluri in ambele porti, discutam despre Sassuolo – Cagliari, doua formatii adepte a fotbalului ofensiv. A doua partida vine din Bundesliga, campionat ce a fost de partea noastra pana in acest moment. Partida pe care am ales-o se joaca de la ora 16:30 si se va consuma pe arena din Berlin. Nu cred ca cei de la Union vor pierde meciul de astazi, dupa ultimele partide disputate pe teren propriu.

Inregistreaza-te cu un singur click si plaseaza cota 2 – Incasezi instant 500 RON la prima depunere – Joaca acum cele mai mari cote>>>