Cota 2 din fotbal 07.10.2019

Cota 2

Cota 2 din fotbal 07.10.2019

Salutare tuturor prieteni, aici Gabriel. Pentru astazi va propun cota 2 din fotbal, avand la baza cele doua meciuri din Liga 1.

Ieri a fost o zi cu foarte multe surprize, insa nu exista scuze la nivelul acesta. Am pierdut cota 2, desi a fost un meci foarte deschis intre Arsenal si Bournemouth, cu gol in minutul 9, iar pe biletul zilei am pierdut pe Roma, un gol anulat in minutul 90. Astfel de lucruri ne pot schimba rapid statistica din pacate, insa mergem mai departe. Procetanjul castigator ne arata ca uneori nu este vina noastra si ca dam peste meciuri pe care nu le putem controla, desi analiza este una buna.

Astazi am decis sa ma bazez pe cele doua meciuri din Liga 1, iar situatia din punctul meu de vedere este una foarte simpla. Trebuie sa profitam si de cele mai bune cote de pe piata si am ales sa profit de oferta de aici – VEZI OFERTA

Astra are nevoie de o victoria pentru a incheia acesta etapa pe loc de play-off, mai ales ca vin si jocurile echipelor nationale, iar o victoria ar aduce un moral bun echipei. FC Hermanstadth se afla intr-o situatia dificila, fiind cea mai slaba echipa in meciurile din deplasare si fara victorie.

Chindia Targoviste se afla intr-o forma foarte buna, iar Viorel Moldovan chiar face o treaba foarte buna acolo. Acestia vin dupa doua victorii consecutive, in fata celor de la Botosani, respectiv Astra Giurgiu.

Voluntari se afla intr-o situatie foarte complicata cu infrangeri pe linie. Defensiva sufera din toate punctele de vedere, iar asta putem observa din golaverajul echipei, 8 goluri marcate si 25 de goluri primite in cele 11 etape desfasurate.

ADAUGA MECIURILE PE BILETUL TAU>>>