Cota 2 din Europa League 29.10.2020

Cota 2

Cota 2 din Europa League 29.10.2020

Salutare tuturor prieteni. Partidele din aceasta competitie devin din ce in ce mai interensante. Nivelul a crescut in fiecare an, astfel ca optiunile pentru cota 2 din fotbal sunt foarte bune.

Am ajuns sa cunoastem destul de bine Europa League asa ca putem spune cand si daca o echipa mai mare trateaza cu superficialitate partidele, astfel putem paria contra ei la cote foarte bune. Cu siguranta cele mai bune optiuni o sa le gasesti in lista cu ponturi pariuri din Europa League.

Cota 2 din Europa League – Baza pe grupa A

Lucrurile sunt adevarat interesante in grupa A din Europa League. Echipa lui Dan Petrescu este considerata outsidera in aceasta confruntare. Young Boys nu a reusit sa ii faca fata lui AS Roma in prima etapa. In aceste conditii, primele puncte le pot obtine pe terenul CFR-ului. Totusi, duelul cu siguranta o sa fie unul foarte dificil pentru ca clujenii stiu sa gestioneze aceste partide. In prima etapa, experienta si-a spus cuvantul si CFR Cluj s-a impus pe terenul bulgarilor.

In cealalta parte, Roma porneste clar favorita. Au o perioada buna, desi in ultima etapa din campionat au remizat. Scor 3-3, in derby-ul contra celor de la AC Milan, in deplare pe San Siro. Desi in prima etapa din Europa League au fost condusi, aceastia au reusit sa revina in meci si sa castige partida. Consider ca TSKA Sofia nu au experienta necesara pentru a face fata pe teren ca Olimpico din Roma.

Plaseaza acum cota 2 din fotbal si incaseaza 500 RON bonus – Profita de cele mai interesante optiuni din domeniul online>>>