Cota 2 din Champions League il are in prim plan pe Guardiola – 18.09.2019

Cota 2

Cota 2 din Champions League il are in prim plan pe Guardiola – 18.09.2019

Dupa articolul cu lista de recomandari speciale pe care il puteti citi AICI, va recomand si o cota 2 sau cum colegul meu Andrei ar spune, un “risc al zilei”.

Partida dintre Sahtior Donetsk si Manchester City va fi in direct pe DigiSport 4, TelekomSport si LookSport astazi, in direct, de la ora 22:00. 

Imagini pentru uefa champions league

Pep Guardiola o cunoaste foarte bine pe Sahtior

  • Mai in gluma, mai in serios, Pep Guardiola a zis ca deja are un apartament cumparat in Ucraina la cat de des echipele sale joaca impotriva celor de la Sahtior. Indiferent ca a fost vorba de Barcelona, Bayern Munchen sau Manchester City, acesta s-a intalnit aproape an de an in competitiile europene cu gruparea ucraineana.
  • Dupa rezultatul de 3-2 impotriva celor de la Norwich City, Guardiola a fost destul de suparat atat la conferinta de dupa meciul respectiv, cat si la conferinta premergatoare acestei partide din Champions League.

  • Evident ca e deranjat de toate intrebarile referitoare la defensiva sa subreda (s-a accidentat si John Stones ieri dimineata la antrenamente, pe langa Laporte, care este o accidentare de lunga durata). In aceste conditii, apararea celor de la City poate fi expusa contrelor rapide ale celor de la Sahtior care au o medie de peste 3 goluri in ultimele 7 lor partide disputate.
  • Ma astept ca Kevin de Bruyne sa joace din primul minut astazi, iar cei de la City sa arate alta fata decat cea din meciul cu Norwich. Cu Sterling si Mahrez pe benzi este asteptat Guardiola sa inceapa, un cuplu extrem de letal din punct de vedere al vitezei si al tehnicii si astazi ne-ar putea astepta o ploaie de goluri la Donetsk!
Pronostic: Peste 3.5 goluri in meci
Cota 2
Puteti incerca cu o miza moderata, chiar si peste 4.5 goluri.

Deschide cont acum la FORTUNA si profita de 500 RON bonus!

Multa bafta si pariati responsabil!