Cota 100 la Romania vs. Spania și 3 pronosticuri speciale 

713

Cota 100 la Romania vs. Spania și 3 pronosticuri speciale 

Tricolorii au cel mai dificil test din grupele preliminare ale EURO 2020, joi 5 septembrie, de la ora 21:45, cand Arena Nationala gazduieste partida dintre Romania si Spania. Meciul se va disputa in fata unui stadion arhiplin si va fi televizat in direct pe PRO TV.

Fara indoiala, spaniolii pornesc cu prima sansainsa in fotbal si la pariuri se poate intampla orice. Chiar si sa pariezi numai 5 lei pe victoria Romaniei si sa incasezi 500 de lei, daca acest lucru se va intampla.

Ce trebuie sa faci pentru a paria la cota 100 pe Romania:

  1. Inregistreaza un cont de pariuri la agentia online BETFAIR de pe acest link, folosind codul promotional ZFBNMD (e trecut deja in formularul de inregistrare, doar lasa-l acolo)
  2. Plaseaza primul tau pariu in Sportsbook astfel: 5 lei, pre-meci, pe bilet simplu, pe victoria Romaniei in meciul cu Spania de joi 5 septembrie, la cota normala (aproximativ 7.50). Nu il inchide cu CashOut!
  3. Daca se intampla minunea si tricolorii castiga, incasezi 500 de lei (cei 5 lei mizati direct in bani reali plus 495 lei FREEBET in termen de 24 de ore)

Daca ai de gand sa pariezi minim 100 ron pe meciul Romania vs Spania, iar selectia ta este cotata cu minim 1.65, NU ezita sa o faci la BETANO, deoarece vei primi 50 RON CADOU indiferent de rezultatul pariului plasat.

Ce trebuie sa faci pentru a primi cadou 50 RON:

  1. Logheaza-te in contul tau Betano! Daca nu ai cont,APASA AICI
  2. Apasa pe Misiuni-> EuRomania-> Incepe Misiunea
  3. Plaseaza un pariu simplu pre-meci sau live, pe meciul Romania vs Spania, la cota minim 1.65, miza minima 100 ron. Nu il inchide mai devreme cu CashOut.
  4. Dupa stabilirea pariului tau, vei primi un FULLBET de 50 RON ce il vei putea paria la meciul Romania vs Malta, de duminica, 8 septembrie.

Va prezint 3 sugestii de pariuri speciale pe care sa le puteți juca la Betano in cadrul acestei promoții: 

📶 Opțiunea 1 – Peste 2.5 cornere România
  • România a avut minin 3 cornere in 9 din ultimele 10 meciuri oficiale.

📶 Optiunea 2 – Peste 2.5 șuturi pe poartă România 
  • România a avut minin 3 șuturi pe poartă in 9 din ultimele 10 meciuri oficiale.

📶 Optiunea 3 – Sub 11.5 faulturi Spania
  • Spania a facut maxim 11 faulturi in 9 din ultimele 10 meciuri oficiale.